Cred ca stiu senzatia...Este de la scaderea brusca a tensiunii.Incearca sa te risici mai incet, nu sa sari in orizontala direct pe verticala.
Nu te ridica brusc din pat, fa-o usor si incet.Si eu am patit sa ma ridic brusc si sa ametesc.Si poate fi si de la insomnie.Recupereaza orele de somn pierdute.
Sanatate!
Sa vezi cum este cand ajungi sa lesini de la ataat oboseala!
Uneori ma intreb pe unde sunt parintii vostriii de nu va supravegheaza acum, cand primul semn de ingrijorare a aparut, cand starea sanatatii se degradeaza, cand oboseala dusa la extrem trage dupa ea probleme mari de sanatate...
Sfatul meu este sa lasi telefonul, televizorul, computerul si toata tehnologia la o parte, sa iei minginea si sa iesi la un fotbal undeva, macar 2-3 saptamani, pana iti revii cu starea de sanatate si te pui la punctu cu odihna. Dupa care, totul cu masura 1-2 ore pe zi si doar atat.
Cand deschizi ochii, nu te ridica brusc din pat. Mai stai intins un minut sau doua si dupa incepi sa te misti.
Fa mai multa miscare! Nu-ti fa griji. Ai o stare de vertij, de ameteala, e normal pentru ca nu faci miscare si s-ar putea sa ai si-un puiut de anemie. Consuma varza, fasole, cartofi, peste, cam orice leguma cu frunze verzi. Si mai mult sport, jocurile online nu se pun in considerare!
Problema e tensiunea arteriala care scade foarte brusc, dar e foarte posibil sa ai o anemie, incearca sa mananci mancare bogata in proteine, calciu si fibre. Iti recomand cel putin 1 masa pe saptamana cu spanac/urzici si sa te odihnesti bine.
Încearcă sa nu stai prea des pe telefon încerca sa faci alte activități. Cum ar fi sa citești sa ieși cu prieteni sa faci lucruri care te satisfac înțeleg ca vrei sa stai pe telefon dar încearcă asta mai rar de exemplu stai cam o ora pe telefon in cazul in care vrei sa stai pe rețelele de socializare.
dobrin1019 întreabă: