| 004N1cky334452Swag a întrebat:

Când slăbești în jur de 70 80 de kg pielea rămâne întinsă și când la operatie îți taie pielea de pe burta dacă ai ruga de exemplu doctorul să îți facă în așa fel încât buricul dacă îl aveai înăuntru să ti-l facă în afara. Asta ma interesează cel mai mult,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

De fapt "Când slăbești înjur de 70 80 de kg pielea rămâne " flască nu întinsă.

n-am înțeles treaba cu buricul pe dinăuntru sau pe dinafară

| mastadont a răspuns:

Nu are cum să îți facă buricul să fie în afară. Tu îl vezi înăuntru pentru că este înconjurat de grăsime, dacă ar fi doar mușchi pe abdomen ar fi mult mai pronunțat.

| 004N1cky334452Swag explică (pentru sierra1):

Când eram slab a rămas buricul înăuntru adică în interior și amu aș vrea să-mi fac operația să-mi tai pielea asta aș vrea cumva să-i zic la doctor să-mi facă buricul înafara

| sierra1 a răspuns (pentru 004N1cky334452Swag):

Ok, e buricul tău!

| 004N1cky334452Swag explică (pentru sierra1):

Daa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar ai operațiile astea estetice se fac după cum se poate nu mereu după cum vrei. Înainte de operație oricum discuți cu medicul și te lămurește despre toate, inclusiv uric.

| Tudor01 a răspuns (pentru sierra1):

De ce sa ramana flască, nu are nici un motiv, pielea se muleaz in jurul corpului. Daca nu slabesti instant pielea iti va urma conturul muschiului

| sierra1 a răspuns (pentru Tudor01):

"Când slăbești înjur de 70 80 de kg " slăbești "topind" grăsimea. Pielea nu slăbește și prin urmare rămâne în plus. De aia!