Mda... Ceva nu e în regulă! trebuie să faci un sport ceva, ești scundă! La kg cam ok, dar ai înălțimea unui copil de clasa a 7-a, a 8-a. Acum, nu te îngrijora chiar așa tare. Poate ar mai trebui să dai cam 1-2 kg jos, dar obligatoriu trebuie să faci ceva să mai crești cam până la 1, 65 spre 1, 7 cm și atunci să ai vreo 45 kg. Dacă ai 1, 75 și 55 kg, e ok (acum și sânii mari mai trag la cântar).
Ce spui tu nu are nici o logica. Esti pe langa. AMIN!
Daca ai 1.55 ar trebui sa ai si 45 de kilograme. Cam asa se calculeaza. Inaltimea-10=kg Daca ai fi fost mai inalte si ai fi avut 40 de kg ai fi dat spre anorexie. Sa nu te gandesti sa mai slabesti! Asta e, nu toata lumea este inalta.
Eu îmi imaginez o fată scundă și grăsuță (dacă ne arăta o poză, poate nu aș fi zis asta). Mă rog, oricum... Ar fi bine să mai crească, să facă un sport ce o înalță! Baschet, înnot etc. Și evident, să mai pună vreo 20 kg pe ea și să ajungă la un 1, 75 - 1, 8 cm. Nu e cam aiurea ce zic... Știu pe cineva la aceeași vârstă cu 1, 7 cm și 40 kg; E tare slabă. Dacă mai scazi vreo 20 cm va fi puțin grăsuță. Oricum, clar trebuie să mai crească și să mai ia în greutate. Dacă nu, să fie mulțumită așa că așa a lăsat-o Dumnezeu și să meargă înainte! Nu e un capăt de țară asta! Posibil să se dezvolte și de la sine în următorii doi ani! Cam așa am fost și eu prin clasa a 9-a și acum am aproape 1, 80 și vreo 60 kg
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: