Eu am mai avut dureri in piept dupa efort fizic dar ma tinea cateva minute sau chiar secunde nicidecum zile daca durerea era puternica si mai si palpitati ar fi cazul sa le spui parintilor si sa te duca la un doctor sa iti faca analize si un control la inima.
Nu-i bai, si eu patesc asa. Daca te fortezi prea mult (de exemplu ca atunci cand am dat eu proba la soprt si am facut 15 flotari cu mana scrantita) e normal sa te doara. Nu se moare din asta, mai. Sezi chillos.
Bafta, bro! :d
Da. A fost cam aiurea pentru ca nu am mai putut face urmatoarea ora de sport pe care am avut-o, pentru ca era a doua zi. Oricum, nu-i bai, ti-am zis. Dimpotriva, durerea-i buna! Inseamna ca muschii tai au lucrat. E bine bro, e bine. Uita-te te rog la ultima mea intrebare, poate ma ajuti si tu pe mine.
Bafta!
Ca sa-ti dau un dagnostic medical am nevoie de mai multe informatii. Deci cel mai indicat ar fi sa te duci la medicul de familie. Ce aparent ti-se poate parea un ***** poate fi ceva mai periculos. Du-te, pentru 20 de minute cade pamantul. O zi buna!
LarisaChe07 întreabă: