anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care ar fi explicatia colesterolului marit si trigliceridelor prea mici (in acelasi timp)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Ce mananci de obicei?

| anonim_4396 explică (pentru aXy99):

Imi place sa mananc paine cu avocado si rosii, nuci, spanac, humus, musli cu lapte, somon, pastrav, crap la gratar sau cuptor, legume fierte sau la cuptor, pui, ciorbe, ardei umplut, pilaf de orez cu legume, terci de ovaz, orice fructe de sezon in general, ghiveci, tocanite, salate de vinete, de conopida, carne in sos, mancare de mazare etc

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Carne in sos? Ce carne si in ce cantitati? Mananci fast food, alte mancaruri prajite in ulei, bei sucuri? Pentru ca nu ar trebui sa ai nici colesterolul marit si nici trigliceridele prea mici.

| anonim_4396 explică (pentru aXy99):

Nu mananc fast-food chiar deloc. Si nici sucuri. Nu beau decat apa. Nici macar ceaiuri, iar laptele e de migdale pentru ca are mai putine kcal, dar nu cred ca are vreo legatura. Nu mananc mult, vreo 150 gr de carne de pui la masa? Cam asa. Iar sosul e de rosii. Oricum, nu cred ca asta are o asa importanta.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi un medic.

| alina2k18 a răspuns:

Anumite vitamine luate pe termen lung pot scade trigliceridele, cat de scazute sunt ale tale?

| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

31 mg/dL. Nu am luat vitamine. La colesterol nu mai tin minte, dar stiu ca erau peste limita. Mi se pare destul de dubios.