Anumite vitamine luate pe termen lung pot scade trigliceridele, cat de scazute sunt ale tale?
31 mg/dL. Nu am luat vitamine. La colesterol nu mai tin minte, dar stiu ca erau peste limita. Mi se pare destul de dubios.
Imi place sa mananc paine cu avocado si rosii, nuci, spanac, humus, musli cu lapte, somon, pastrav, crap la gratar sau cuptor, legume fierte sau la cuptor, pui, ciorbe, ardei umplut, pilaf de orez cu legume, terci de ovaz, orice fructe de sezon in general, ghiveci, tocanite, salate de vinete, de conopida, carne in sos, mancare de mazare etc
Carne in sos? Ce carne si in ce cantitati? Mananci fast food, alte mancaruri prajite in ulei, bei sucuri? Pentru ca nu ar trebui sa ai nici colesterolul marit si nici trigliceridele prea mici.
Nu mananc fast-food chiar deloc. Si nici sucuri. Nu beau decat apa. Nici macar ceaiuri, iar laptele e de migdale pentru ca are mai putine kcal, dar nu cred ca are vreo legatura. Nu mananc mult, vreo 150 gr de carne de pui la masa? Cam asa. Iar sosul e de rosii. Oricum, nu cred ca asta are o asa importanta.
Mario1996 întreabă: