Prostia. Incet, incet acapareaza multe persoane. Viitorul nu se anunta prea stralucit.
Cancerul.Dar pana la urma toate sunt cumplite fiindca te fac sa suferi si mai ales pentru ca netratate toate devin grave si iti pun viata in pericol, din pacate.
Probabil SLA/ALS (Scleroza laterala amiotriofica) (si multe alte boli neurologice).
Mult mai rele decat cancerul, macar cancerul te si omoara daca e grav, asta nu te lasa sa mori si nu are nici tratament, cancerul mai cu chiu cu vai, are si "tratament".
Nu neaparat ca mi-e frica, dar daca ar fi sa fiu nevoit sa aleg o boala pe care sa o am si ar fi si asta pe lista, indiferent de ce alte alternative as avea, probabil as alege alternativele.
Cele mai grele boli sunt bolile psihice, singurele boli pe care nimeni nu le intelege!
Ganditi logic!
Prostia! Prostia este o boala grava si fara cu tratament inexistent.
Mai apoi, vorbiind de boli palpabile, il sustin pe Curious. Eu am o teama in mod special pentru Alzheimer desi sunt momente in viata in care pot spune ca daca as uita anumite lucruri, nu mi-ar parea rau, apoi imi amintesc de marea majoritate a lucrurilor din viata mea si ma rog sa-mi pastrez mintile intregi pana la sfarsitul vietii.
Foarte de acord cu tine! As mai adauga Diabetul Zaharat, din prisma complicatiilor polivalente poate nu indeajuns constientizate de lumea non-medicala. Desi ALS este intr-adevar dramatica.
deiuta întreabă: