Desi acum ti se pare cea mai buna solutie sa folosesti tratament dupa ureche, mergi si fa-ti analize. La analize vei afla la ce substanta este sensibila candida. Daca te tratezi gresit, prea putin sau cu substante la care candida este rezistenta, vei agrava situatia si iti vei suprasolicita ficatul. Mai mult, nu vei afla cauza si nu o vei putea impiedica sa reapara.
Miconazol e mai bun, au aproape aceleasi ingrediente, clotrimazol e mai slab din cate stiu. Ce fel de candidoza ai?
Bucala( la gura )sau vaginala? Daca ai cumva vagina poti sa iti iei pastile care se introduc in vagin si iti regleaza pH-ul si sunt si pilule pentru baut impotriva candidozei tot de la Mastrelle
Nu e nici una mai bună decât Lomexin eu am candidoza si de 5 zile folosesc ovule polygynax si chiar a dat rezultate si țin sa mențin ca am folosit 5 ovule pana acum si sunt 12 in cutie, sunt foarte bune si crema si ovulele eu am candidoza foarte mare si chiar mi-a dat rezultate din primele 5 zile, sper sa iti fie de folos
Nu am încercat până acum nici una dintre variante, dar nu as folosi ovulele pentru că îmi este frica sa nu îmi rup himenul (sunt virgina) la doctor încă nu am fost, doar daca nu îmi va trece, dar mulțumesc de sfat.Voi incerca Lomexin crema.
Am o mica candidoza vaginala, dar care nu prea trece și problema este că nu m-aș risca cu ovulele(sunt virgina) la doctor nu am fost, voi merge neapărat daca nu îmi trece.O sa mă interesez de acele pilule.
Poti face spălături cu apa si bicarbonat, sau ceai de pelin te mai calmează "stiu cum sunt simptomele alea insuportabile. Cel mai bine mergi la un control fiindcă ești virgina si poți cu crema sa te dai doar pe labii dar daca ai candidoza ști tu sigur iti trebuie tratament înăuntru nu așa la suprafața fiindcă trebuie omorâta ciuperca aia care a format candizoza, " Cel mai bine mergi la un control " pana atunci fa spălături cu apa si bicarbonat sau ceai de pelin, multa sănătate
Secret5 întreabă:
dobrin1019 întreabă: