"Printre cele mai sănătoase tipuri de pâine, recomandate de medici, conform Shefinds, se numără pâinea integrală, pâinea cu ovăz, pâinea cu secară și cea cu maia."
Și la făină:
Făina de quinoa
Făina de nucă de cocos
Făina de migdale
Făina integrală
Pâinea făcută în casă la țară în cuptor cu lemne. Făina la fel - cea măcinată sub ochii tăi, din grâul tău, la moara din sat. Cine stă la țară și își cultivă pământul mănâncă sănătos. Noi orășenii mâncăm aluat înghețat și făină cu diverse adaosuri.
Painea facuta in casa cu faina direct de la moara. Fara adaosuri cum are cea din comert.
Poți face pâine în cuptor normal, este sănătoasă. Mama făcea când eram mic, eu nu cred că o să am timp vreodată să fac. Ce-i drept nu prea consum.
Pâinea ar fi sănătoasa, indiferent din ce faina ar fi facuta.Problema sunt ingredientele folosite pentru ea si cantitatea pe care unii oameni o mănânca. Cea mai sănatoasa faina ar fi cea integrala si cea de cocos
imihaistoian întreabă: