| LisaJulie a întrebat:

Care este cea mai sănătoasă pâine? De curiozitate voi mai faceți pâine acasă? Dar cea mai sănătoasă faina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

"Printre cele mai sănătoase tipuri de pâine, recomandate de medici, conform Shefinds, se numără pâinea integrală, pâinea cu ovăz, pâinea cu secară și cea cu maia."
Și la făină:
Făina de quinoa
Făina de nucă de cocos
Făina de migdale
Făina integrală

| gabicoo a răspuns:

Pâinea făcută în casă la țară în cuptor cu lemne. Făina la fel - cea măcinată sub ochii tăi, din grâul tău, la moara din sat. Cine stă la țară și își cultivă pământul mănâncă sănătos. Noi orășenii mâncăm aluat înghețat și făină cu diverse adaosuri.

| DenDenX a răspuns:

Pâinea integrală.

| Solane a răspuns:

Painea facuta in casa cu faina direct de la moara. Fara adaosuri cum are cea din comert.

| Frank51 a răspuns:

Poți face pâine în cuptor normal, este sănătoasă. Mama făcea când eram mic, eu nu cred că o să am timp vreodată să fac. Ce-i drept nu prea consum.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cea care nu e din cea mai alba faina.
si da mai fac paine acasa.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pâinea ar fi sănătoasa, indiferent din ce faina ar fi facuta.Problema sunt ingredientele folosite pentru ea si cantitatea pe care unii oameni o mănânca. Cea mai sănatoasa faina ar fi cea integrala si cea de cocos

Întrebări similare