| Ciprian_Catalin_1992 a întrebat:

Care este cel mai bun tratament pentru regenerarare a parului? imi cade parul foarte tare nu stiu ce sa mai fac crying am incercat cu ulei de ricin.Era mai bine cand ma dadeam, dar dupa ce nu m-am mai dat, iar a inceput sa cada... dati-mi un sfat va rog. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CrazyRat a răspuns:

Poi daca o mers cu ulei de ricin de ce nu continui cu el? straight face
Cel mai bine daca nu ai fost la medic ai face bine sa te duci.
Bafta ce sa mai zic...

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
foloseste metode naturiste populare.
o masca pe baza de galbenus de ou+ ulei de masline si 3-4 picaturi de zeama lamaie, faci ca o maioneza si apoi aplici de la radacina pana la varfuri, strangi parul si il acoperi cu folie, punga, important e sa nu il tii descoperit ca se intareste masca, il tii 3-4 ore apoi te speli, iti garantez ca nu vei fi dezamagita dupa 3-4 sedinte, eu folosesc si nu imi pare rau, am parul lung si am aruncat cu bani aiurea la greu... spala parul daca ai posibilitate cu frunza de nuc(cand vor iesi) urzica.
tunde din varfuri o data pe luna, cineva care are mana usoara... pune usturoi pisat si frecat in gaz, lasa-l la macerat in loc intunecat 20 de zile, apoi cu un tampon de vata frectionezi radacina parului, dar nu in exces
O zi minunata sa aihappy

| RobertMoon a răspuns:

Cel mai bine cumperi ceva de la farmacie pentru problema asta, sa nu iti dai cu ulei sau alti prostii ca n-au efect!

| Danyelytha a răspuns:

Buna si eu am avut aceasta problema iar doctorul recomanda revalid fiole
si sampon( gasesti la farmacie)
Bye

| fabiola a răspuns:

Tu trebuie sa gasesti intai cauza. Poate fii stresul, poate fii o carenta de vitamine si minerale, poate aplici geluri de proasta calitate si prea des.

| Ciprian_Catalin_1992 explică (pentru CrazyRat):

Cred ca asa o sa fac. bafta mersi