| KaryC01d a întrebat:

Care este greutatea ideala pentru mine? Eu am 168 cm si 15 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SarmalutaPuternica a răspuns:

Pentru anii tai esti foarte bine la inaltime ba chiar foarte bine as spune la 15 ani e super ca esti inaltalove struck de obicei se spune ca normal pentru constitutia fizica e sa ai inaltimea cu 10 mai mult decat greutatea adica gen daca ai 1.68 sa ai 58 kg cu 10 mai putin asa stiu eu ca e normal big grin

6 răspunsuri:
| bibi518 a răspuns:

Intr 50 si 63 de kg. Poti sa ai si 67 si tot sa arati slaba, asta depinde si de fizionomia unui om, de structura lui

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Greutatea perfecta 58 kg, e normal si daca greutatea ta variaza intre 48 si 68
daca nu e in aceste limite, trebuie sa-ti faci griji, eventual sa mergi la un medic
cate ai?

| KaryC01d explică (pentru Th3AbSinTh3):

60 kg. Mi se pare mult.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru KaryC01d):

Cantareste-te diminata pe stomacu gol si masoara-te mai pe seara, dimineata esti cu cel putin un cm mai inalta, dar oricum mie mi se pare ok
eu am cu un kg mai putin fata de greutatea ideala si totusi am putina grasime pe abdomen si mi se pare ca e mult, dar doctorul as spus ca e foarte bine

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Am tot citit că este normal să ai cu 5-10kg mai puțin decât înălțimea.
Gen ai 168cm, trebuie să ai 58-63kg.
Dar tu trebuie să te simți bine în pielea ta și să-ți placă cum arăți..nu să fii băț ca să te placă lumea.
O zi plăcută!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Bănuiesc că eşti fată, n-ai precizat... :)

Greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 60 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Toate cele bune.