Valoare normala a ASLO este pana in 200 de unitati(depinde si de metoda de analiza), o valoare mare indica existenta unei infectii cu streptococ in organism, sau in cazul in care a existat aceasta infectie faptul ca inca mai exista anticorpii pentru ea, simptomele sunt variate in functie de localizarea infectiei:gat, genital, stomac, ficat, se trateaza cu antibiotic si este un tratament oarecum de durata.
Valoarea normala este, maxim 200. Atunci cand ai aslo marit, incepe sa se cuibareasca reumatismul. Ai grija, daca ai aslo marit, ai o infectie nedepistata. De cele mai multe ori astea se gasesc la nivelul gatului (amigdalite, streptococi, etc). Probabil ca te vor durea oasele.
Aslo-ul mai mare de200 ui. indica prezenta unui streptococ in organism( ASLO=anticorpi antistreptolizinici tip o). Netratata, infectia cu streptococ are ca si complicatii:glomerulo-nefrita, reumatismul articular, endocardita.
Normal e 200, trebuie sa faci moldamin mult timp daca il ai marit ex. 400-600-800 sunt injectii ffff dureroase
Valoarea ASLO normala este de pana in 200 de unitati. O singura determinare ASLO, chiar daca arata o valoare ASLO crescuta inseamna doar ca la un moment dat organismul a fost infectat cu un streptococ beta hemolitic de grup A. Nu spune daca infectia e veche sau recenta, activa sau vindecata. De aceea ASLO se apreciaza numai in dinamica. Adica se fac minim doua determinari (la 3 luni interval). Daca valoarea creste, atunci infectia e activa si necesita tratament (moldamin, o doza pe saptamana, minim 6 saptamani), urmand sa se faca reevaluare peste inca 3 luni si sa se repete tratamentul daca ASLO nu e in scadere.
Valoarea normala la aslo este 250 UI, te dor oasele, nu il tratezi in totalitate il ameliorezi si faci moldamin 600 mii si 1200 o data pe saptamana, depinde ce aslo ai, sotul meu a facut de mic si sa tratat cu ceai negru. Dupa 3 luni de ceai negru a facut analize la sange si 650 aslo a ajuns la < 250 aslo.Recomandare bea ceai negru
Ce se intampla daca nu ma tratez? eu am depistat "boala" acum vreun an in urma unor analize de rutina. atunci era la vreo 1600 daca nu ma insel. in ultimul timp ma doare gatul si mi-e greata in fiecare dimineata cand ma trezesc. are vreo legatura?> am probleme mari cu respiratia
Valoarea normala este de Pana la 200 de unitati. Eu am avut 1200 Si am facut foarte foarte mult moldamin vreo 4-5 ani ( si medicamente pe langa injectii + controale reumatice si cardiologice ):O E foarte dureros si neplacut...
Mario1996 întreabă: