| AvalohAlyn a întrebat:

Care-i secretul unei slabiri sigure si sanatoase? Si poate rapide.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunță la sucuri, cipsuri, dulciuri, prăjeli și pâine. Dar dacă chiar vrei, o felie poți mânca pe zi. "Mănâncă puțin din fiecare" mi-a spus o profesoară de alimentație.
Diete nu recomand, am o prietenă care s-a îngrășat la loc. Și îți recomand canalul tipului ăstuia: OFFICIALTHENX. Nu știu dacă ești băiat sau fată, dar mai sunt și exerciții de femei pe acest canal. Succes!

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca renunta la toate alea, se considera ca tine o dieta laughing
Paine ce are? Exista paini foarte bogate in proteine si fibre si sarace in carbohidrati, sunt extraordinare.

| aXy99 a răspuns:

O dieta hipocalorica. Mananci tot ce vrei dar esti in deficit caloric. Sa spunem 1600kcal pe zi daca nu faci sport, 1800-2000 in functie de intesitate daca faci. Pentru a ramane sanatos va trebui sa consumi multe legume si fructe, eventual cereale integrale, carne slaba facuta la cuptor sau gratar si nimic procesat.

| alex15ccc a răspuns:

Rabdarea si perseverenta, dar si motivatia.