| Mkeynes a întrebat:

Care poata sa spuna?
De ceva timp am ca un fel de punct mic (patã) pe capul penisului sub acea piele... oare de ce?
Si cum a aparut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul care sa-ti explice despre ce poate fi vorba in cazul amintit de tine si care sa fie si precis, si exact si corect, il poti primi doar in urma unei consultatii efectuate de catre un medic urolog sau un medic dermato-vemerolog. Atat presupunerile cat si/sau parerile primite de la persoane nonmedicale, in genaral pot fi complet gresite. SanatatE!

5 răspunsuri:
| Andrei258 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Si eu ma confrunt cu acceasi problema am fost la medic si nu a zis nimic doar m-a intrebat daca ma mananca și am zis ca nu doar atunci cand are mizerie in rest nu am fot la dermatolog

| Mkeynes explică (pentru Andrei258):

Pe mine nu ma mananca
Nu ma deranjeaza cu nimic dar nu stiu dc a iesit

| Andrei258 a răspuns (pentru Mkeynes):

Asa cum am zis nici pe mine ce varsta aveti? nu cred ca e vorba de inceperea vietii intime e posibil sa fi iesit pe fond de stres.

| Mkeynes explică (pentru Andrei258):

Am 22 dar e iesita de mult crd ca 1-2-3 ani

| Andrei258 a răspuns (pentru Mkeynes):

Am inteles in cazul in care nu ati inceput viata intima exista doua posibile surse de aparitia a problemei 1 asa cum am mai spus pe fond de stres 2 de pe wc urile publice