Si pe mine ma doare acolo Eu am spasmofilie [lipsa de calciu si magneziu]. Ar fi bine sa faci niste analize Si sa stii ca iei degeaba pastilele, toti nu-ti trece Sigur ai si tu spasmofilie, incearca sa mananci cat mai multe lactate; du-te la farmacie si ia-ti niste calciu efervescent, mie imi trece cand iau calciu! Te pup si sper sa te faci bine!
Mergi la medicul de familie. Daca nu ai avut in copilarie, e posibil sa fie oreion. Este o boala pe care o faci o data in viata, daca ai avut deja este posibil sa fie vorba de o alta infectie sau spasmofilie. Cel mai sigur este sa mergi la un medic. Nu lua pastile aiurea pentru ca pot avea efecte neplacute. Sper ca o sa te simti mai bine in curand!
Pai nu stiu Cum sa ai alergie? Adica ai nevoie de calciu in organism, in oase, in sange. Nu inteleg cum poti fi alergica Mananca multe lactate
Pare a fi un torticolis. Mergi la medicul de familie, iti va recomanda pe langa antiinflamatorul oral, un unguent antiinflamator si, probabil, un decontracturant. In 4-5 zile durerea va incepe sa se amelioreze.