Inima este amplasata pe centru cu coltul ei spre stânga.Deci presiunea și disconfortul la un infarct sau preinfarct e în centru cu radiații înspre stânga.Dar când e o problema cu inima e imposibil ca medicul sa nu se prindă pentru ca tu indiferent ca ai disconfort în brat mai mult sau în piept te duce intr-o stare de rău.
Nu trebuie sa fie constante, pot sa te și lase dar asta depinde de problema.
Dacă ai anxietate legata de treaba asta cere o ecografie la inima.Eu asta am făcut sa vad dacă am vreo malformație dar nu e cazul, e doar de la un nerv ce imi provoacă palpitații.
Ție cred ca iti e mai de graba de la coloana sau vreun mușchi.Incearca și un ortoped, sau măcar o crema.
Treaba asta poate fi și de la mușchi, oase sau plămâni.In general dacă ai ceva la inima și ai de mai bine de 3 luni dureri ai fi murit pana acum, sau cel puțin ai fi făcut un infarct.
Când ai o problema cu inima, simt o presiune nu intepatura, plus multe alte simptome cum sunt durerile de maxilar, brat, palpitații, amețeli și multe altele.
La 3 zile de când debutează disconfortul dacă nu mergi la medic riști cel puțin un preinfarct.Dar inima în sine nu doare termen îndelungat.
Eu sufăr de tahicardie, am pulsul mărit și o ia razna când îmi e lumea mai draga și am făcut multe controale, ekg-uri etc.
Si disconfortul il ai permanent? Eu am dureri de brat, etc dar nu in piept. Am avut doar intepaturi in zona inimii
Sunt șanse deoarece nu toate afecțiunile e văd la ekg. Dar simptomele pot proveni și din alte afecliuni.
Și de la anxietate poate fi, și de la atac de panica.Dar posibil sa ai probleme de la vreun mușchi, os, tendon...
rhadan întreabă: