| IrinaAniri a întrebat:

Cartofii fierti in coaja ingrasa? sunt totusi legume. eu azi am mancat un cartof mic si sunt in dieta, e ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu ma ingras de la nimic asa ca nu se tine cont de cate calorii are fiecare leguma ci de metabolismul tau cum reactioneaza cand mananci mult sau putin.

| PaulCCraciun a răspuns:

E foarte bun, si chiar poate ajuta la slabire, pentru ca un cartof fiert bine si consumat RECE contine amidon rezistent care nu se digera si chiar stimuleaza arderea grasimilor, crescand metabolismul, deci poti slabi. se poate consuma si cu coaja, aceasta continand multi nutrienti si atunci iti potolesti mai repede senzatia de foame.

| Renes a răspuns:

Din cate stiu eu, nu. Si ai mancat unul fiert, fara ulei, si e si mic. Hehe, nu ai de ce sa te ingrijorezi happy.

| XoxoGosippGirloxoX a răspuns:

Nu, nu esti in nici un pericol!

| Palfi_Doriuss_1998 a răspuns:

Nu,nu cred ca e grav

| danidani95 a răspuns:

Nu nu stai linistit cartofi fierti sunt foarte sanatosi::X:X imi plac si mie:X:Xlove struck nu te speria cartofi fierti nu ingrasa:X

Întrebări similare