Pentru cunsotintele tale: milioanele vechi nu le mai foloseste nimeni, au iest din uz de peste 10 ani.
Aparat dentar. Te vei incadra in banii aia la fix pentru toata perioada in care il vei purta.
"1,350 de lei "
Ai facut orele de aritmetica on line?
Sunt 13.500, 00 lei.
135 miloane vechi sau noi?
Acum, depinde cat de distrusi sunt dintii tai. Daca sunt doar strambi, lasa-i asa. Stiu pe cineva care si-a scos un dinte stramb si a pus altul drept. Acum are mari probleme si isi blestema nevasta care l-a convins sa fie "frumos". Tot ala e.
Umbla la dantura doar daca au carii, paradontoza, sau altceva care ii strica.
"Tin sa mentionez ca din vina lu maicamia am dinții strambi si de asta vreau sa imi pun"
Singura vina a mamei tale este poate ca a esuat in privinta celor"sapte ani de acasa"
Revenind la intrebarea ta, doar un medic stomatolog iti poate explica ce si cum.
Daca singura ta problema stomatologica tine de liniaritatea lor pune-ti aparat dentar. E pacat sa strici dintii buni. Nu prea am inteles ce vrei sa spui cu "pun dinti". Implanturi sau fatete? Stii ca in ambele cazuri se strica putin dintii buni ca sa aiba loc ceilalti. La fatete ti-l si slefuiesc foarte mult si e posibil sa ai probleme de sensibilitate apoi. Cauta un medic stomatolog bun si intreaba-l pe el ce iti recomanda si cam cat ar costa intregul proces, multi de aici suntem oameni normali si nu avem cunostinte ample in acest domeniu.
13500 de lei inseamna cam 2700 de euro... Depinde in ce stare sunt dintii tai si de ce interventii este nevoie. Daca se rezolva cu un aparat dentar, iti ajung. Dar daca situatia este intr-adevar grava este foarte posibil ca banii aia sa-ti ajunga pentru vreun sfert din lucrare.
Cum își bate asta joc de voi. Mai stați pe TPU? Ca sa răspundeți unor trolli? La oa alta întrebare spunea ca are capul pătrat și nu știe ce sa facă!