| Zoya333 a întrebat:

Cat de adanc trebuie introduse ovulele vaginale?

este prima oara cand folosesc, si am introdus cu degetul cam cat am putut gen 4 cm...cam asa. trebuie sa ajunga inauntru in cervixul extern?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Vix999 a răspuns:

Trebuie introduse cat de adanc poti dupa care trebuie sa stai cu o perna sau ceva mai mare sub fund cateva minute ca sa nu curga imediat si sa iasa de acolo. Dupa care poti lasa sa curga. Pune un absorbant ca sa nu murdaresti lenjeria intima big grin

| Vix999 a răspuns:

Sper ca ai vazut felicitarea de la mine. Am statut de membru junior si site-ul nu ma lasa sa iti raspund prin mesaj privat straight face

| Zoya333 explică (pentru Vix999):

Pai spune-mi aici :* cat de adanc trebuie introduse? gen 4 cm asa.e bine? big grin

| Vix999 a răspuns (pentru Zoya333):

Trebuie introduse cu degetul (preferabil mijlociul pentru ca e cel mai lung) pana intra de tot (degetul). Si inca o data... dupa trebuie sa stai putin cu bazinul ridicat ca membrana ovulului sa se topeasca si continutul sa stea putin inauntru. Dupa ce te vei ridica va incepe sa curga deci sa ai un absorbant.

| Zoya333 explică (pentru Vix999):

Ms frumos:* eu il bag seara inainte de culcare :d di numai ma ridic pana dimineata

| Vix999 a răspuns (pentru Zoya333):

N-ai pentru ce...scuze ca nu ti-am raspuns mai repede happy