| spaimaspaima a întrebat:

Cat de mult poate sa dureze o nevralgie intercostala daca nu e de la raceala ci de la forțat coloana. Si daca mai poti sa ridici dupa ce te refaci total dar cu atentie.?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Deliiiia a răspuns:

Perioada de recuperare variaza in functie de persoana, trebuie sa efectuezi exercitii usoare recomandate de medic si sa te odihnesti.

| spaimaspaima explică (pentru telefonistu):

Dar dupa ce ma refac total pot sa o iau usor, usor pana ajung la performante mari? far a ridica greutati doar cu propria greutate. big grin tractiuni, genuflexiuni, abdomene. etc! daca ști spune-mi m-ar calma foarte mult! Am 6 luni de cand stau intr-adevar ma simt aproape refacut total dar am racit si de la tusă ma daore iară. putin! stau iară. relax!

| spaimaspaima explică (pentru telefonistu):

Eu pana acuma țin sa mentionez ca n-am facut nici un film dar durerile nu.s asa mari is suportabile dar plictisitoare dar daca ma fortez sau ceva atunci sigur le simt mai tare. Oare sa fac si un RMN daca mai merg la doctor? presupun ca am tot dreptu sa cer sa imi facă un RMN dupa 6 luni.