Dar nu trebuie sa lasi toate astea, eu am slabit si nu am renuntat definitiv la fainoase, sucuri, dulciuri, la fast-food ( mananc se 2 ori pe an ) fa miscare foarte multa ( 14 km pe zi ), te duci la sala, faci banda, bei ceai verde
S-ar putea sa nu slabesti deloc. Chestia e sa mananci echilibrat si la ore fixe. Intr-o luna poate nu vei avea rezultate fantastice, dar continuand le vei avea. Probabil 3-4 kg vei slabi, doar daca mananci la ore fixe.
Pai parerea mea...nu cred ca slabesti cine stie ce, cred ca 2kg e destul, sa slabesti nu e asa usor.
Când vine vorba de slăbit și perioade scurte de timp așa cum spui tu, o lună, depinde doar de tine. Depinde de cât de dedicat vei fi în acest caz. NIMENI nu îți cunoaște organismul încât să-ți spună câte "kg" vei da jos. Lasă cântarul mai deoparte și axează-te pe felul în care arăți, pielea, detaliile. Cântarul nu îți arată doar grăsimea (ceea ce te interesează), îți arată mai multe lucruri, cum ar fi mușchii, apa, etc.
Dacă-ți dorești ceva pe termen lung, fă-o de calitate și recomand ca în prima lună să nu existe cheatdayuri, pentru a prinde acea rutină exemplară unui sportiv sau unui corp frumos!
Spor la treabă!
Conteaza deficitul caloric, nu ce mananci. Exista un experiment celebru al unui profesor care a mancat doar prajituri si shake-uri proteice si a slabit pentru ca era la deficit caloric.
https://www.diabetesdaily.com/......ks-268743/
Problema este ca sa mananci asa ceva este un cosmar, deoarece toate lucrurile pe care le-ai insirat acolo nu sunt satioase. Daca ai manca doar lucruri satioase (legume, carne, oua ) vei constata ca trebuie sa mananci mai putin si nu iti mai e foame.
Aici nu includem dependenta data de zahar, care iti da senzatii de foame cand corpul intra in sevraj. De unde si nevoia din neant de a baga o cola
Pai nu trebuie sa slabesti, greutatea e buna, oricum maxim 6 kg, daca vrei sa slabesti alearga
anonim_4396 întreabă: