anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cât slăbesc într-o lună dacă mă las de : dulciuri, fainoase, sucuri de orice fel şi fast-food-uri? Am 18 ani si 77 de kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| MihaiTheBest481 a răspuns:

O sa iti raspund la intrebare, dar am nevoie sa stiu ce inaltime ai

| peperonies a răspuns:

2-4 kile.

| Jannah a răspuns:

Dar nu trebuie sa lasi toate astea, eu am slabit si nu am renuntat definitiv la fainoase, sucuri, dulciuri, la fast-food ( mananc se 2 ori pe an ) fa miscare foarte multa ( 14 km pe zi ), te duci la sala, faci banda, bei ceai verde

| FruttiFresh300 a răspuns:

In jur de 6 7 kg maxim.

| Savas10 a răspuns:

S-ar putea sa nu slabesti deloc. Chestia e sa mananci echilibrat si la ore fixe. Intr-o luna poate nu vei avea rezultate fantastice, dar continuand le vei avea. Probabil 3-4 kg vei slabi, doar daca mananci la ore fixe.

| Catalin_Alexandru_2000_5Mb0 a răspuns:

Pai parerea mea...nu cred ca slabesti cine stie ce, cred ca 2kg e destul, sa slabesti nu e asa usor.

| justpushit23 a răspuns:

Când vine vorba de slăbit și perioade scurte de timp așa cum spui tu, o lună, depinde doar de tine. Depinde de cât de dedicat vei fi în acest caz. NIMENI nu îți cunoaște organismul încât să-ți spună câte "kg" vei da jos. Lasă cântarul mai deoparte și axează-te pe felul în care arăți, pielea, detaliile. Cântarul nu îți arată doar grăsimea (ceea ce te interesează), îți arată mai multe lucruri, cum ar fi mușchii, apa, etc.
Dacă-ți dorești ceva pe termen lung, fă-o de calitate și recomand ca în prima lună să nu existe cheatdayuri, pentru a prinde acea rutină exemplară unui sportiv sau unui corp frumos!
Spor la treabă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MihaiTheBest481):

Am 1.74-1.75

| Doja a răspuns:

Conteaza deficitul caloric, nu ce mananci. Exista un experiment celebru al unui profesor care a mancat doar prajituri si shake-uri proteice si a slabit pentru ca era la deficit caloric.

https://www.diabetesdaily.com/......ks-268743/

Problema este ca sa mananci asa ceva este un cosmar, deoarece toate lucrurile pe care le-ai insirat acolo nu sunt satioase. Daca ai manca doar lucruri satioase (legume, carne, oua ) vei constata ca trebuie sa mananci mai putin si nu iti mai e foame.

Aici nu includem dependenta data de zahar, care iti da senzatii de foame cand corpul intra in sevraj. De unde si nevoia din neant de a baga o cola

| Adry05 a răspuns:

Poti sa slabesti si vreo 5-6-7 kg daca faci si sport

| MihaiTheBest481 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu trebuie sa slabesti, greutatea e buna, oricum maxim 6 kg, daca vrei sa slabesti alearga