| Reghqen a întrebat:

Câteodată simt ca ceva nu este în regulă în înălțimea mea, adică uneori ma trezesc mai înalt cu 3-4 centimetri, uneori doar cu un centimetru, se poate ca am ceva probleme cu coloana?
Eu am un punct desenat la înălțimea de 178 centimetri pe un perete, iar v-am spus, uneori ma trezesc și observ ca depășesc și ajung la vreo 182-183. de ce oare?
E posibil ca am o postură încorectă iar undeva coloana este strâmbă să zicem așa arcuită?
Cum aș putea să o îndrept definitiv?
Sunt exerciții pe care le pot face acasă?
Țin să precizez ca chiar așa mi se întămplă, nu sunt minciuni uneori chiar ma trezesc mai înalt cu câtiva centimetri, iar pe parcursul zilei ajung iar la 178-179 centimetri cam așa.
Mi-ar plăcea rău de tot să fie definitivă aceea înălțime de 182-183 centimetrii. love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

In timpul zilei se manifestă o compresie a coloanei de cca 2 cm față de poziția orizontală de noapte

| Reghqen explică (pentru sierra1):

Iar la mine de ce ajung și la 3-4 centimetri?
Cum aș putea să rămână acei centimetri în plus?

| sierra1 a răspuns (pentru Reghqen):

Nu te măsori corect (stai cocoșat)