| Rebb00 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac pentru a pierde 8 kg intr-o luna? Merg zilnic la sala insa as dori mai exact cum ar trebui sa 'lucrez' la sala si cate calorii sa consum zilnic(din mancare). Dau fundita! Mi-ar placea daca se poate sa aud si niste experiente concrete. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Dlkee a răspuns:

Mama mea a luat pastile de slabit, si intr-o luna a slabit vreo 7-8 kg. Sper sa te fi ajutat, papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija la alimentatie,sa nu mananci prajit, gras, dulce, alimente bogate in calorii sa nu existe in alimentatia ta si merge cu sala, miscarea e cel mai importanta.
Te pup!

| VladGH a răspuns:

Daca te duci la sala doar pe 30 de minute pe care le vorbesti cu prietenele, apai clar ca nu vei reusi sa slabesti kilogramele mentionate. Tot lua sala trebuie sa le dai jos dar, cel putin o ora sa fii in miscare, doar asa poti sa arzi toate grasimele.

| Rebb00 explică (pentru VladGH):

La sala nu stau degeaba si asta se vede pe haine, le poate stoarce la final. Insa nu stiu cate calorii ar trebui sa consum pe zi, si daca intr-adevar pot sa slabesc 10 kg intr-o lume. Sau 10 cm in talie.

| ELInspectore a răspuns:

8 kg e mult intr-o luna la sala slabesti, dar faci si corp mai mult.cel mai bine alergi zilnic si innoti sau mergi cu bicicleta mult. sala nu e cea mai buna metoda pentru a slabi si incearca sa nu mananci dulciuri si sa bei sucuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca te duci la sala, si dupa cand ajungi acasa mananci mult si prost, e degeaba sala.eu ma duc la sala o data la 1 saptamana chiar si doua.fac cardio mai mult, dar eu mai fac si acasa miscare gen: flotari/abdomene, ma mai duc sa alerg prin parc...