| AndreeaAndreea09 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac sa ma ingras mai mult? Ca nu se pune deloc pe mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Ia proteine!

| HelloWorld00 a răspuns:

Mai bine nu ti-ai dori sa e ingrasi caci oamenii slabi pun pe ei colesterol, nu alteva, atunci cand se ingrasa. Ar trebui sa-ti doresti ca masa ta musculara sa creasca. Fa sport!
Si eu sunt slaba insa mama mea a fost la fel la tinerete iar acum nu mai e deloc slaba...

| Deliiiia a răspuns:

Nu prea ai cum sa te ingrasi fara sa-ti dai peste cap metabolismul. Esti fata, sa fii slaba,, se poarta", asta e greutatea ta ideala si trebuie s-o accepti. Ce inaltime si greutate ai?

| AndreeaAndreea09 explică (pentru Deliiiia):

1.60 si 45 de kg

| Deliiiia a răspuns (pentru AndreeaAndreea09):

Nu este nimic in regula. Nu esti slaba, stai linistita. Vei creste in greutate odata cu cresterea in inaltime.

| devor a răspuns:

Si eu as vrea sa ma ingras pentru ca deja mi-e frica.Doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa fiu anemoca din cauza ca sunt prea slaba(1.65 si 43 de kg).Ce sa fac sa ma mai ingras macar 2-3 kg?