anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cauzeaza mancarimea pe scrot? Cum scap de ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Normal ar fi sa ai 2 dusuri pe zi, vara si unul iarna.
Pentru ca, vara transpiri foarte mult atat in timpul noptii, cat si peste zi.
Ceea ce ai se cheama eczema.
Se poate ameliora daca vei face 2 dusuri pe zi, schimband chilotul dupa fiecare spalare, iar dupa spalarea cu apa calda si sapun, se dizolva un pic de bicarbonat in apa calduta si se tamponeaza zonele iritate. Lasa sa se usuce cu bicarbonatul pe piele.
Bicarbonatul de carbon usureaza imediat senzatia de usturime, arsura sau mancarime si grabeste vindecarea.

4 răspunsuri:
| JulyDreams a răspuns:

N-am idee. Da pentru orice fel de mancarimi am folosit Advantan / Advantan Milk cu succes.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa igienei cauzeaza iritatia.
Spala-te dimineata si seara, fa dus cu apa calda si sapun si nu vei mai avea asemenea iritatii.

| stanciu2nd a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu este igiena o problema. ma spal in fiecare seara, imi schimb chilotii in fiecare zi... atunci ce este? o infectie

Întrebări similare