| devil2279 a întrebat:

Ce ceiuri de slabit imi recomandati? Plus ca eu fac si sport pe langa. Un ceai cu care sa slabesc macar 2 kg pana vinerea viitoare. Un ceai care sa taie pofta de mancare si mai ales setea, si care sa ma faca sa urinez mai des si mai mult pentru a elimina multa apa. Va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| PetrisorEfrem a răspuns:

Ceai de papadie
Ceai verde
Ceaiul de soc
ceai de macese

eu sincer iti recomand inainte de toate sa consumi foarte multa lamaie, 100% o sa slabesti insa o vei face pe cale naturala fara infometare. lamaia taie grasimile si nu permite corpului sa asimileze grasimi, si plus ca e foarte bogata in vitamine. o poti consuma storcandu-o in apa (o lamaie la 2 litri), dimineata in ceai, in orice aliment o poti pune si iti va faca foarte bine. sper ca te-am ajutat. funda?

| lordofsin a răspuns:

Buna ceea ceri tu mai sus poate sa-ti intoarca peste cap organismul si sa te faca doar sa suferi. Nu te chinui asa. Totusi uite aici o lista de 3 ceaiuri si cu cateva sfaturi pentru ele; http://www.diete-deslabit.ro/category/ceaiuri-de-slabit/

Uita-te si peste alte articole de pe site-ul respectiv, vei gasi destul de multe articole pentru a slabi rapid.

| Jasm a răspuns:

Ceaiul de papadie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Iti recomand un mic secret:nu ai nevoie de diete, de ceaiuri de slabit, de pastile, NU!
Trebuie doar sa mergi pe o alimentatie mai saraca caloric si mlta miscare zilnic.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat