Iti recomand gel Rumac, este foarte foarte bun. Te duci la farmaciile veterinare si întrebi despre acest gel, si daca ai dubii ca il poti folosi si tu poti intreba asistenta veterinară si o sa iti spuna ca il poti folosi. Cineva tot asa i l.a recomandat tatălui meu fiindca il durea foarte tare spatele si cand il folosea ii trecea aproape de tot, adica ameliorează considerabil, si l am folosit si eu de multe ori si este foarte bun, si are si un pret accesibil in comparatie cu Supramax si Voltaren, si alte inflamatorii. Sper sa revii cu un raspuns dupa ce l.ai incercat, sunt curioasă cum esti de multumită.
Nu ti-as recomanda nimic. 1. ce problema ai mai exact? 2. ai incercat la alt doctor? 3. vrei neaparat sa iei ceva recomendat de un strain pe un forum unde scrie clar ca "sugestiile date de utilizatorii TPU au doar valoare orientativa". Exemplu cum a dat cineva aici o crema de la farmacia veterinara.
Daca e problema cu muschii, poate trebuie sa vezi un fizioterapeut. Nu mereu recomandarea e medicamentul, stii ca medicamentul ataca doar simptomul? Ca sa ajungi la sursa durerii mai exact depinde de tine sa cauti un alt medic, o alta parere profesionala.
Si toti medicii din lume aparent sunt mai incompeteti decat niste necunoscatori de pe TPU?
Poti lua niste plasturi cu ibuprofen daca ai dureri asa mari. Mai sunt si farmacii cu activitate de receptura, poti incerca si acolo sa intrebi. Daca, totusi, nu te simti mai bine de la cremele pe care le-ai incercat, mergi la un alt medic, fa niste analize complete. Pentru ca aceste creme trateaza doar simptomele, nu si cauza.
Dupa ce au incercat de toate, inclusiv un gel de la veterinara recomandat de cineva ( era ceva pentru cai), acum parintii mei folosesc un gel. Din cate mi-au spus e bun, l-au mai recomandat la altor rude de-ale noastre. Il poti vedea in linkul de mai jos.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10022765
Https://comenzi.farmaciatei.ro/......es-p344865
Mi-am luat-o eu de curand, e bunicica fata de Voltaren
Ce dureri ai, ai ceva cronic?
Iti trebuie si niste pastilute pentru durere din cand in cand, cremele nu fac minuni din pacate cand durerile sunt severe, eu am niste pastilute recomandate de doctor cu tramadol pentru situatii grave
Am cumparat varianta cu chili si l-am folosit un pic. Pana acum nu-mi dau seama daca e bun sau rau. Cert este ca incalzeste foarte tare. E mai bun cel cu camfor?