| fyndtnydt7u a întrebat:

Ce energy bar-uri mi-ați recomanda pentru am menține energia într-o excursie cu bicicleta (120km)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DaniTDCI a răspuns:

Nu conteaza ce energy bar-uri consumi, inainte de excursie cu o zi e recomandat sa mananci multe fructe, iar in timpul peripetiei sa nu mananci prea mult decat cate un energy bar cand simti nevoie doar, atentie la hidratare de oarece e cea mai importanta

| fyndtnydt7u explică (pentru DaniTDCI):

Mersi, o să țin cont se sfatul tău!

5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca snickers sau mars.

| fyndtnydt7u explică (pentru MihaiNicu23):

Astea îmi iau din cantitatea de vitamine. Eu vreau să iau vitamine

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Sau in loc de genul asta de porcarii extravagante poti manca ceva obisnuit care sa iti ofere proteinele si nutrientii necesari. Citeste tabelul nutritional de pe ambalaj si decide singur ce se potriveste nevoilor tale.

| fyndtnydt7u explică (pentru WhatABeautifulDay):

Da, cam așa e. Eu mă refeream la cele naturale cu vitamine. Nu alea cu E-uri și mai știu eu ce prostii.