| RainbowNeos a întrebat:

Ce exercitii bune pentru arderea caloriilor si, implicit, a grasimii cunoastetii si doriti sa mi le impartasiti? Am auzit ca, dupa ce faci antrenamentul(workout), in termen de 48 de ore de atunci corpul consuma multe calorii si de aceea trebuie sa facem exercitii in acel interval pentru a arde si mai multe calorii decat avem (efectul Afterburner)? Multumesc mult pentru implicare si toate cele bunewinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| neekole a răspuns:

Nu este bine sa iti soliciti corpul. Vrei sa slabesti? Super, dar ia-o incet. Cel mai sanatos este sa slabesti jumatate de kg pe saptamana pana ajungi la greutatea ideala. Si o sa-ti zic cum am slabit eu. Mi-am luat role. 4 zile pe saptamana, 2 ore pe zi si crede-ma iti antreneaza toti muschii. Si in acelasi timp faci si ceva distractiv. Si poate ti se pare putin jumatate de kg pe saptamana dar daca calculezi intr-un an slabesti cam 23 de kg. Funda?

4 răspunsuri:
| RainbowNeos explică:

Flatari...pe cine sa flatezwinking

| lKopilasFaraNasl a răspuns:

Crede-ma iti zic niste exerciti babesti care o sati mearga:
1.alearga 5 km pe zi
2.200 flatari pe zi
3.Un sport care iti place. sambata si dminica
4.jombi jumping adica sarituri inalte.
aste sunt toate vei zlabi 10 kg in 2 saptamani

| Criss_Criss_1998 a răspuns (pentru lKopilasFaraNasl):

Ai incercat tusmugday dreaming chiar merge?

| lKopilasFaraNasl a răspuns:

Dap chiar am incercat si a mers chiar foarte bine