| catalinnaelena a întrebat:

Ce faceti pentru a scapa de acnee (cosuri)? (am o prietena care se confrunta cu o astfel de problema si vreau sa o ajut)...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Piinkyy a răspuns:

Cea mai buna metoda este : dermatologul.Acolo el ii va prescrie o reteta care o va ajuta. Eu de exemplu folosesc Brevoxyl crema si sunt foarte multumita de el. mai exista si Zineryt care este pentru altfel de ten. Spune-i sa se spele bine pe fata cu apa si sapun calduta-calie in fiecare dimineata si in fiecare seara si sa nu si le stoarca pentru ca daca si le stoarce toata infectie se duce in organism si provoaca aparitia altor indivizi de genul. Cel mai bine este sa dea o fuga la dermatolog sa ii prescie o reteta, apoi nu va mai avea probleme.
P.s: sa evite fardurile :*

| catalinnaelena explică (pentru Piinkyy):

Sincer, cu dermatologul m.am lamurit. o verisoara de-a mea, a apelat la un dermatolog si i.a prescris un unguent, si pur si simplu i.a ars pielea pe fata. are ssemne foarte vizibile, ca niste arsuri. unei colege de-a surorii mele, i.a recomandat un tub cu pastile si la vreo cateva luni dup ce a inceput aa foloseasca acele capsule, a aflat ca erau anticonceptionale. au distrus.o efectiv...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa foloseasca niste creme speciale scrab(se numeste asa pentru ca are niste bucati de medicamente)

| Lorennna a răspuns:

Eu folosesc emulsia de la Doina
http://www.google.com/......tp?/imgres
iti hidrateaza tenul si te scapa de acnee, cel putin la mine a functionat, daca la prietena ta nu are efect atunci spune-i sa mearga la dermatolog si ii va da un sapun special :*.

| 000M1ha3la a răspuns:

Pai o crema antiacnee ar fi perfect.O crema de la cosmetic plant este foarte sigura.Si eu o folosesc si sunt foarte multumita, dar depinde si de tipul de ten
happy

| ayosmdk a răspuns:

Eu de obicei nu fac nimic... pur si simplu il las acolo si in doua zile se formeaza o cojita si cade. Toata lumea ma intreaba ca imi fac la ten, nu am aproape niciun cos. Pana la urma, toata lumea are problema asta, de ce sa pierdem tim sa ne facem griji cand putem face altceva mai bun.

| IngerCazator a răspuns:

Pui intr-un bol o lingurita de miere si cu putina scortisoara si le amesteci bine, apoi aplici pe fata si stai asa cel putin 30 de minute! [ eu tot am avut multe cosuri dar acum nu prea am ] P.S. masca se face o data pe saptamana!
Bafta!happy

| Piinkyy a răspuns (pentru catalinnaelena):

Hmm imi pare rau daca nu ti-am putut fii de ajutor dar eu am fost foarte multumita, mi-a dat niste pastile si brevoxyl si mi-a trecut, cosurile mai apar si de la ciclu...ce pot eu sa iti spun sa faci ...ar fi tratamente naturiste care sa un ii cauzeze si imi pare rau pentru prietena tasad

| oriflame121 a răspuns:

Buna...spune-i sa foloseasca masca din argila.argila este un foarte bun antiseptic, cicatrizant, detozifiant etc.Eu folosesc argila si acum chiar daca am scapat de cosuri cu ajutorul ei.In plus masca cu argila este indicata tuturor nu numai ca scapi de cosuri, pete, urme lasate de cosuri, dar iti face fata foarte fina. sper ca te-am ajutat.