Bună.
În primul rând încerc să mănânc cât mai sănătos. ÎNCERC, nu știu dacă reușesc mereu. Cât mai multe fructe și legume. Evit pe cât posibil prăjelile, grăsimile și produsele de patiserie. Beau zilnic măcar 1.5 litri de apă. Hidratarea e foarte importantă pentru mine. Încerc să fac minim 30 de minute mișcare pe zi, fie merg pe jos, fie pur și simplu mă plimb. Vara încerc să evit să umblu prin căldură...La câte solicitări au ambulanțele în privința oamenilor leșinați pe stradă, chiar nu mai au nevoie de încă unul. Îmi fac analizele la sânge periodic și...Cam atât e ceea ce îmi vine în minte acum.
Sănătatea e prețioasă, păcat că nu toți o apreciază!
Toate cele bune!
Mananz zilnic cate un pachet de tigari si beau aprox. cate 3-4 L de Cola/zi.
Si in plus, cred ca este sanatos sa merg zilnic cate 30 min la magazin sa ma alimentez
Pai, sa vedem.
Fumez cam un pachet+ pe zi, beau cam un litru de cafea tare, din cand in cand mai pun si o bere rece, mananc pe principiul "cea mai buna leguma e carnea", daca se poate, si cu un pic de grasime, merg cativa kilometri pe jos sau pe bicicleta.
Nu beau niciodata sucuri acidulate (Cola are gust de sirop de tuse, asa ca...), nu mor dupa dulciuri si beau, cand mi-e sete, apa de la frigider, intotdeauna plata.
Medicul meu de familie ma uraste, pentru ca, daca toti pacientii lui ar fi ca mine, s-ar deprofesionaliza si ar inchide taraba. Am fost in spital o singura data in viata, cand s-a nascut fi-meu (n-am avut de ales) si, din cand in cand, mai iau un Ibuprofen pentru cate o durere de cap. E bine?
Tigarile cica scurteaza viata omului Nu e bine nici sa fii obsedat de sanatate dar nici nepasator. undeva la mijloc cred eu
Pe de alta parte, suma viciilor cuiva trebuie sa fie constanta. Deci, daca ma las de fumat, trebuie, musai, sa ma apuc de altceva in loc. Ceva propuneri?
Mancam 2 shaorma pe zi. Este cel mai bun medicament. Cand musti uiti de tot - in cadrul depresiilor, nu te mai doare nici masea nici ureche nici nimic
Ma bucur de momentele dragi alaturi de cei dragi Pentru mine asta este sanatatea.
Andr3i1996 întreabă: