Oricare, dar sa nu fie amaruie. Cea amaruie are o concentratie mai mare de cacao si ingrasa mai tare. Cam jumatate de tableta maxim e suficient.
Vai, ce gresit ai raspuns! Daca nu stii nu te mai baga in seama! Trebuie consumata ciocolata amaruie, cat mai amaruie, caci asta nu are zahar si dulceturi.....trebuie cam o tableta de ciocolata amaruie pe zi. Data viitoare sa nu mai raspunzi daca nu stii. Ia-o logic. De ce ar fi cea amaruie cu mai multe grasimi daca e si mai scumpa?!
P.S.: Nu vreau cearta, deci nu te mai obosi sa imi raspunzi, caci nu-ti voi lua in considerare raspunsul.
1. Nu ma bag in seama, ci ii raspund fetei la intrebare.
2. Tu te bagi in seama, comentand aiurea raspunsul meu
3. Alaltaieri a venit in scoala un medic si am discutat impreuna cu colegii mei despre ciocolata: daca ingrasa sau nu. Asta mi-a fost zis de un medic, nu de oricare utilizator TPU! Ciocolata amaruie are multa cofeina, la unele persoane o tableta poate insemna caderi de calciu si palpitatii la inima. Nu stiu care dintre noi nu e bine informat, amice!
Toata lumea zice ca e invers, cred ca acel doctor batea campii, e o tampenie ce a spus, daca ar fi spus asa ceva sau ai inventat ca sa nu pari neinformat.
E treaba ta, doar sa nu informezi gresit si sa se ingrase.
Cofeina accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor. mai informeaza-te
Omule, ti se pare tie ca am mentionat ceva de metabolism in raspunsul meu? Eu am spus din proprie experienta ca de la ciocolata fac urat si ma ingras daca e ciocolata amaruie. Eu cand dau un raspuns zic din experienta mea sau din ce mi s-a spus din partea unor medici. Nu cred ca e ok sa va legati de raspunsul meu. Daca vreti sa faceti o precizare, raspundeti direct la intrebare. Cat despre informare, dragul meu sunt foarte informata, avand in vedere ca vorbesc despre niste simptome pe care le am...
Nu s-a legat nimeni de raspunsul tau sau de ciocolata amaruie, eu am zis strict de cofeina.
Ciocolata neagra care sa aiba in compozitie 70% cacao pura.e unul dintre alimentele minune de care are nevoie organismul nostru.bineinteles ca trebuie consumata in cantitati rezonabile dar in schimb poti consuma in fiecare zi