| dannyweiden a întrebat:

Ce fel de ciocolata trebuie consumata pentru a nu te ingrasa? Si in ce cantitati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu conteaza.

| blackcat99 a răspuns:

Oricare, dar sa nu fie amaruie. Cea amaruie are o concentratie mai mare de cacao si ingrasa mai tare. Cam jumatate de tableta maxim e suficient.

| alex0110 a răspuns (pentru blackcat99):

Vai, ce gresit ai raspuns! Daca nu stii nu te mai baga in seama! Trebuie consumata ciocolata amaruie, cat mai amaruie, caci asta nu are zahar si dulceturi.....trebuie cam o tableta de ciocolata amaruie pe zi. Data viitoare sa nu mai raspunzi daca nu stii. Ia-o logic. De ce ar fi cea amaruie cu mai multe grasimi daca e si mai scumpa?!
P.S.: Nu vreau cearta, deci nu te mai obosi sa imi raspunzi, caci nu-ti voi lua in considerare raspunsul.

| adeia a răspuns:

Ciocolata neagra care sa aiba in compozitie 70% cacao pura.e unul dintre alimentele minune de care are nevoie organismul nostru.bineinteles ca trebuie consumata in cantitati rezonabile dar in schimb poti consuma in fiecare zi

| blackcat99 a răspuns (pentru alex0110):

1. Nu ma bag in seama, ci ii raspund fetei la intrebare.
2. Tu te bagi in seama, comentand aiurea raspunsul meu
3. Alaltaieri a venit in scoala un medic si am discutat impreuna cu colegii mei despre ciocolata: daca ingrasa sau nu. Asta mi-a fost zis de un medic, nu de oricare utilizator TPU! Ciocolata amaruie are multa cofeina, la unele persoane o tableta poate insemna caderi de calciu si palpitatii la inima. Nu stiu care dintre noi nu e bine informat, amice!winking

Toata lumea zice ca e invers, cred ca acel doctor batea campii, e o tampenie ce a spus, daca ar fi spus asa ceva sau ai inventat ca sa nu pari neinformat.

E treaba ta, doar sa nu informezi gresit si sa se ingrase.

| Cosmin86 a răspuns (pentru blackcat99):

Cofeina accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor. mai informeaza-te

| blackcat99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Omule, ti se pare tie ca am mentionat ceva de metabolism in raspunsul meu? Eu am spus din proprie experienta ca de la ciocolata fac urat si ma ingras daca e ciocolata amaruie. Eu cand dau un raspuns zic din experienta mea sau din ce mi s-a spus din partea unor medici. Nu cred ca e ok sa va legati de raspunsul meu. Daca vreti sa faceti o precizare, raspundeti direct la intrebare. Cat despre informare, dragul meu sunt foarte informata, avand in vedere ca vorbesc despre niste simptome pe care le am...

| Cosmin86 a răspuns (pentru blackcat99):

Nu s-a legat nimeni de raspunsul tau sau de ciocolata amaruie, eu am zis strict de cofeina.