| Girly97 a întrebat:

Ce fonduri de ten imi recomandati ca sa ascund doua cicatrici de pe fata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| romanianglorious a răspuns:

Morfina...

| anamariarot a răspuns:

Cele mai prietenoase cu pielea fonduri de ten sunt cele dermatocosmetice, adică Vichy, La Roche Posay, Bioderma(se găsesc în farmacii). Din punctul meu de vedere, nu are rost să-ți încarci tot tenul cu un fond de ten cu acoperire mare(care nu e deloc indicat pentru a fi folosit frecvent, pentru că încarcă tenul, înfundă porii și poate duce la apariția coșurilor, a punctelor negre). Sfatul meu e să folosești un corector pe zonele cu probleme(camouflage de la catrice acoperă bine) și un fond de ten lejer în rest(și pe corector, desigur). Nu-ți încărca inutil tenul.

| Girly97 explică (pentru anamariarot):

Ei bine nu am mai folosit produse cosmetice pentru piele pana acum. Credeti ca este mai bine daca apelez la un salon in schimb? La ce ma pot astepta daca as merge la un salon?

| AnonimiiiiX8 a răspuns:

Ca fonduri de ten ți-aş recomanda loreal Paris sau maybeline new york

| anamariarot a răspuns (pentru Girly97):

Din păcate, la salon nu se tratează cicatricile, deci dacă promite cineva un tratament minune pentru ele, vrea doar să stoarcă banii de la clienți. Machiajele care se fac la salon sunt machiaje de ocazie, unde se pun multe produse pe ten, nu sunt machiaje care nu arată tocmai natural și sunt și costisitoare, adică o sesiune de machiaj trece de 100 de lei la o persoană care are habar de ce face(pentru că în ultima vreme cam toată lumea se crede make-up artist, deși trebuie și acolo știute niște tehnici, adaptarea în funcție de trăsături etc) și ar însemna o investiție imensă care nu-și are rostul, după părerea mea.
(Nu mă domni, te rog, suntem ca între prieteni aici >:d

| Annamaria21 a răspuns:

Vichy, este cel mai bun