| BruneTTe a întrebat:

Ce hepatoprotector ar fi mai indicat: Essentiale forte sau Liv 52? [din cauza ca iau anticonceptionale]. Medicul de familie mi-a prescris Essentiale forte dar mi se par cam tari, spre deosebire de Liv care sunt pe baza de plante. La mine problema nu e instalata deja, ficatul nu are inca probleme, numai incepe sa nu le prea suporte [pe anticonceptionale- a rezultat asta in urma unor analize].
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Niciuna

silimarina e cea mai buna.

| IMC90 a răspuns:

BTW: ai o problema pentru care iei anticonceptionale? sau preferi sa ai ficatul damaged ca sa simti mai bine bastarca? (zi-mi sincer)

| BruneTTe explică (pentru IMC90):

Mi le-a recomandat doamna doctor dermatolog pentru problemele tenului+pentru reglarea ciclului (si a functionat foarte bine si continua sa imi faca din ce in ce mai bine). nu iau dupa capul meu.

| IMC90 a răspuns (pentru BruneTTe):

E ok atunci, fa cum ti s-a zis.

Lagosa e denumirea comerciala a unui produs bazat pe silimarina foarte bun. Daca citesti prospectul ai sa vezi ca este exact ce-ti trebuie tie.