| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Ce-i mai rau pentru un baiat din punct de vedere fizic sa fie slab rau sau gras ca un porc? Asta tine si de arderile la stomac si in ultimul rand si de tipul somatic.
Vreau cat mai multe pareri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că un băiat se simte la limita puterilor când o fată îşi bate joc de el, călcându-i onoarea.

11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cel mai rau pentru un baiat in opinia mea nu este nici sa fie slab si nici gras ca un porc ci prost si arogant ...asa cum sunt multi in ziua de astazi. Prosti dar fuduli.
Cat despre aspect doar femeile stiu ce si cum.
Arderile de la stomac nu stiu medical cum se traduc ma apuca rasul, cu tipul somatic sunt de acord.

| Bondarel99 a răspuns:

Obezitatea e foarte periculoasa, duce la multe probleme de sanatate inclusiv bolile cardiovasculare care sunt principala cauza a mortalitatii in lume.
Iar baieti slabi morti am vazut destui pe strada, de obicei asa sunt ei, nu inseamna ca au o problema din cauza careia sunt slabi si in niciun caz nu e de comparat un baiat slab cu unul obez.

| sierra1 a răspuns:

Tu unde de incadrezi?

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru sierra1):

Ectomorf adica slab ca o scandura si numai dupa varsta de 30 de ani o sa incepa sa mi se schimbe arderiile la stomac si sa iau in greutate, asa mi-a spus medicul de familie cand am fost la un control. La inceput am crezut ca sufar de anemie dar nu e asa si tata a fost slab inainte de 30 de ani dar si-a revenit.

| sierra1 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Tu să fii sănătos

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fie prea slab, fie prea gras, fie prea mic de statură etc... Toate sunt considerate complexe, și pentru băieți, și pentru fete.
Dar, dacă ești carismatic, poti arăta oricum, fiindcă câștigi inima tuturor.

| Ineys a răspuns:

Cel mai rau e sa scrie "s-au" in contextul gresit.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Ineys):

Frate nu iar, numai corectori sunt in Romania.

| Simpatic a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Asta este toti i-au lat locul lui Pruteanu.
Ma intreb cei care fac corecturi daca citesc si altceva in afara de detaliile de pe ambalaje. Ca de Kafka si Tolstoi am auzit toti.

| Catrice a răspuns (pentru Simpatic):

Toți am auzit de ei, dar nu toți i-au si citit laughing

Răspuns utilizator avertizat