Cel mai rau pentru un baiat in opinia mea nu este nici sa fie slab si nici gras ca un porc ci prost si arogant ...asa cum sunt multi in ziua de astazi. Prosti dar fuduli.
Cat despre aspect doar femeile stiu ce si cum.
Arderile de la stomac nu stiu medical cum se traduc ma apuca rasul, cu tipul somatic sunt de acord.
Ectomorf adica slab ca o scandura si numai dupa varsta de 30 de ani o sa incepa sa mi se schimbe arderiile la stomac si sa iau in greutate, asa mi-a spus medicul de familie cand am fost la un control. La inceput am crezut ca sufar de anemie dar nu e asa si tata a fost slab inainte de 30 de ani dar si-a revenit.
Obezitatea e foarte periculoasa, duce la multe probleme de sanatate inclusiv bolile cardiovasculare care sunt principala cauza a mortalitatii in lume.
Iar baieti slabi morti am vazut destui pe strada, de obicei asa sunt ei, nu inseamna ca au o problema din cauza careia sunt slabi si in niciun caz nu e de comparat un baiat slab cu unul obez.
Asta este toti i-au lat locul lui Pruteanu.
Ma intreb cei care fac corecturi daca citesc si altceva in afara de detaliile de pe ambalaje. Ca de Kafka si Tolstoi am auzit toti.
Fie prea slab, fie prea gras, fie prea mic de statură etc... Toate sunt considerate complexe, și pentru băieți, și pentru fete.
Dar, dacă ești carismatic, poti arăta oricum, fiindcă câștigi inima tuturor.
Crisu_8081 întreabă:
TurliucAdrianFrancis întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: