| Cocoline23 a întrebat:

Ce idee aveți despre unt de arahide pe rondele de orez la o dietă de slăbit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai ales doua alimente cu un nr exagerat de calorii pentru dieta

| Catrice a răspuns:

Sigur nu e dieta de îngrășare? Ai idee cata grăsime are lingurița aia de unt de arahide?

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu nu as manca asa ceva. Mai bine mananca un fruct si inceteaza sa te mai uiti pe Instagram la domnisoarele care „mananca sanatos„.

| JicaContra a răspuns:

Vezi ca ultimul cuvant e gresit, ai scris din greseala slabit cand de fapt e clar ca vrei sa spui ingrasat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Untul de arahide nu este o alegere inspirată pentru o dietă... Dacă pui mai puțin, e în regulă. De fapt, într-o dietă nu trebuie să exagerezi cu nimic.

| Nume6 a răspuns:

E ok, dar să nu mănânci în exces, că îngrasă, de fapt orice mănâncă cineva în exces îl îngrașă.

| Florin458 a răspuns:

Am tinut o dieta similara si m-a ajutat.Am mancat dimineata unt de arahide + 2 rondele de orez expandat + banana, insa am avut 4 mese pe zi si am mancat totul integral.
Am reusit sa slabaesc 10 kg intr-o luna si ma simt excelent.

Totul este sa mananci cat mai bine echilibrat!
Mult succes!