| SilentRain a întrebat:

Ce imi recomandati, ochelari sau lentile de contact?
Lentile sunt greu de intretinut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Eu unul nici nu as putea suporta lentilele as alege oricand ochelari. Nu iti face griji pentru aspect, niste ochelari mai subtiri pot rezolva problema.

24 răspunsuri:
| lilianaadelina a răspuns:

Ochelari
da,e mai greu cu lentilele deoarece necesita mai multa atentie

| Mclaren12 a răspuns:

Exercitii pentru imbunatatirea vederii si o dieta corespunzatoare. Ochelarii sau lentilele nu-ti indreapta vederea decat atunci cand ii porti, poate chiar vederea ti se va inrautati cu timpul daca nu porti ochelarii. Exercitiile pentru vedere o imbunatatesc permanent atat timp cat ai grija sa nu stai prea aproape de ecrane sau alti factori care pot afecta.

| Fancyuiop a răspuns:

Port ochelarii și e ok, lentilele îs nașpa.

| Andreeauta a răspuns:

Eu ti-as recomanda ochelarii pentru ca lentilele necesita multa atentie si nu prea cred ca ai timpul necesar

| Harley18 a răspuns:

Lentilele iti fac ochii mult mai bulbucati are o colega. laughing
Depinde de ce dioptrii ai, daca le ai mici merge si cu lentile iar in caz contrat cu ochelari.

| Victoria18 a răspuns:

E greu cu lentile... Trebuie sa le dai jos, sa le pui... si risti sa zgarii retina. Plus e nevoie de o igiena foarte stricta. Exista si riscul sa faci infectii sau ochiul sa nu le suporte si sa ajungi la complicaţii.

| Laura927 a răspuns:

Ochelari! lentilele dupa 2, 50 is foarte greu de gasit si foarte groase si nu is usor de suportat, plus ca trebuie sa e schimbi o data pe luna sau la trei luni depinde.
Trebuie sa le ingrijesti foarte bine ca se infecteaza usor, ti se inrosesc ochii imediat.
Apa aia care trebuie sa o cumperi si aia e scumpa si trebuie sa fie una buna nu oricare.
Mai bine ochelari ..parerea mea.

| Alexand3ru1 a răspuns:

Eu as zice sa excluzi lentilele de contact deoarece sunt mai periculoase, presupun o igiena riguroasa pentru a evita o eventuala infecție oculara, trebuie scoase seara și puse din nou dimineața și asta presupune timp pe când ochelarii au devenit un accesoriu modern in zilele noastre... diverse modele, culori pentru toate gusturile doar sa dispui de fonduri financiare.
Depinde și de tine ce tolerezi mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Te anunt ca imi plac fetele cu ochelari

| SilentRain explică (pentru RAY):

Imi sta naspa cu ochelarii, arata ca o tocilara

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Esti tocilara mea, nu conteaza cum arati sufletul conteaza

Vrajeala, povesti, astea is SF-urii de-ale tale

Pisy si eu imi iau ochelari luna viitoare, ca numai te vad asa bine in vise

Ha-ha-ha si tu ai ramas chior!

Prea mult te am privit pisy, dar cand o sa ne unim trupurile o facem fara ochelari nu?

Te doare cand esti idiot?
Nu mai bine iti unesc eu trupul cu bata de baseball

Am uitat ca esti calgurita, faci crize fugi si bea plata sa isi treaca

Ticaloasa fiinta de om ce esti!
Pun pariu ca beau mai mult ca tine! laughing)

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru SilentRain):

RAY este cea mai simpatica Femeie de pe TPU, iar uneoiri parte a fi chiar Flacau.winking laughing laughing laughing

| SilentRain explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

laughing)
Daca iti este atat de simpatica gagicuta, de ce nu o invit in oras la o cina romantica
laughing

Nu prea stiu ce/unde prefera lumanarile.winking laughing

| SilentRain explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

E o muiere sensibila mai mult ca sigur ii plac lumanarile mai ales alea de la biserica laughing)

Lumanarile folosite de calugarite par a avea parfum de camembert.winking d'asta isi spune RAY!? laughing laughing laughing