Este vorba de Ph. Exista pH acid, pH neutru si pH bazic care mai poarta si denumirea de alcalin. Cel bazic este mai mare decat 7 ( 7 fiind o valoare de ph neutru )
Uite limitele pH-ului :
0 ≤ pH < 7 => pH acid | soluție acidă
pH = 7 => pH neutru | soluție neutră
7 < pH ≤ 14 => pH bazic (alcalin) | soluție bazică (alcalină)
Sursa si mai multe informatii gasesti aici : https://ro.wikipedia.org/wiki/PH
Apa alcalina nu este o prostie si o spun din proprie experienta. Eu folosesc apa alcalina. Pentru a afla pH-ul apei, se foloseste fie un pH-metru, fie benzile de hârtie de turnesol. Se poate testa inainte de a o prepara si dupa, pentru a vedea diferenta.
Apa alcalina nu trebuie sa o cumperi, ci o poti prepara la tine acasa. Gasesti aici 4 retete pe care le poate prepara oricine, la un cost destul de mic, zic eu - https://blog.jorjette.ro/apa-alcalina-cresterea-ph/. In functie de elementele folosite, actiunea apei alcaline asupra organismului difera.
O minciuna a unor firme destepte cu care sa mai scoata niste bani din buzunarele unor oameni creduli.
Niște reporteri BBC au vîndut apă turtită în niște sticle fatoase cu marca H to O la preț dublu. I-au pus pe cumpărători să guste și să dea note. Toată lumea încîntata.
După aceea le-au spus că e apă de robinet din Glasgow.
Putin marketing si poti sa vinzi aer la punga (si deja se face si asta)...
Apa alcalina e ca o gaina care naste pui vii: adica nu exista. "Apa" alcalina sau acida e impura, deci nu mai e apa, ci un amestec de doua substante. Apa pura e neutra, ph 7.
La supermarket. Te uiti pe sticla. Sint si ape plate cu pH-ul peste 8.
Nicăieri! Nu există apă alcalină.
Apa alcalina, asa cum se explica si intr-un comentariu mai sus, este apa cu ph mai mare de 7.Consumul de apa alcalina aduce multe beneficii organismului: neutralizeaza aciditatea si elimina toxinele acumulate in organism creand astfel un mediu alcalin in care multe boli nu se pot dezvolta. Am urmat si eu o cura cu alcalina Calipso care m-a ajutat sa-mi rezolv problemele gastrice
anonim_4396 întreabă:
Iasmiine întreabă: