| jessikz0r a întrebat:

Ce interventii pot face pentru o talie de viespe? Bine sa nu-s vreo grasana...dar nici cum vrea inima mea nu arata talia, exercitii am tot facut, m-am plictisit deja, vreau sa trec la atac mai tare, e doar chirurgie sau sunt si chestii mai usoare care o subtiaza? Unde si cat costa, mersi :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Directioner99 a răspuns:

Cumpara-ti un corset si stai cu el in casa si poarta-l in fiecare zi, o sa vezi ca talia o sa se micsoreze, cauta pe net, sunt ft multe vedete care poarta corsete

| gelu1970 a răspuns:

Daca tu esti cea din avatar cred ca e suficient de bine cum arati.
de talia ce vorbesti e destul de greu sa o ai. insa nu imposibil. daca tu crezi ca nu e suficienta asa cum o ai, iti doresc succes. insa ai un drum lung de parcurs. bafta.

| jessikz0r explică (pentru gelu1970):

Nu sunt eu happy dar semanamlaughing) stii cum e..cand iti da Dumnezeu ceva vrei mai mult...tot mai multe big grin asa suntem noi, oameniilaughing)

| jessikz0r explică (pentru Directioner99):

Imi poti recomanda un site? big grin

| gelu1970 a răspuns (pentru jessikz0r):

Mare dreptate ai. cerem si de multe ori uitam sa oferim.

| Directioner99 a răspuns:

Cauta pe google, gasesti sigurwinking