''psihologii nu au nicio legatura cu bolile enumerate mai sus''
Dar tu ai? Ce ai? Schizoferenie?
Vine pe dracu din lipsa de munca, vin din creierul vulnerabil si defect.
Dar parca ai mai zis asta pe aici cu alt user, dar nu-s sigur.
Si daca nu ai mintea ocupata nu conteaza, nu trebuie sa ai nimic.
Nu trebuie sa o iei razna odihnit, din contra, o poate lua razna daca e prea solicittat.
Regii si imparatii erau mereu odihniti ca nu munceau, n-a luat-o mai nici unu razna.
Plus vedetele ca doar nu intra toate in depresie, dar come on, noi vorbim cu argumente cu dovezi, aia abereaza ca nu stiu medicina, decat psihiatrii stiu medicina, ca ei au terminat 11 ani de facultate, dar ce faci toata ziua acolo internat?
La liber faci ce vrei, te plimbi in curtea spitalului dar nu ai voie sa iesi afara, si ca sa nu iesi tinuta obligatorie e pijamaua ca sa te vada aia de la poarta.
Te duci la cumparaturi ca ai chioscuri in curte, stai pe tel pe net, poti sa-ti aduci TV, stai pe laptop, discuti cu oamenii.
La inchisi ai bulit-o, ca acolo nu faci mai nimic si nu iesi din camera.
Nu intra toate vedetele in depresie dar unele au si tulb bipolara.
Acolo aveam o fata internata care a venit pentru consum de droguri, juca in filme romanesti prin 2010-2012. Asa ca...
Normal ca psihiatrii stiu medicina ca nu degeaba au 11 ani de scoala si nu degeba au destui pacienti stabilizati si ok chiar daca unii iau trat toata viata.
Sunt 17 sectii la Obregia si cam 80 si ceva de medici in toate. Cam 4-5 medici pe sectie si psiholog sau nu, unele n-au psiholog.
Dar pentru depresie ceva sa functioneze rapid intr-o ora ce e? anxiarul sau xanax merge la depresie sa te mai linisteasca? pe mine anxiarul ma ajuta la anxietate mult la depresie nu au inventt ceva sa linisteasca?
Sunt oameni care iau si peste 200 zoloft? mai ales in spital? sunt oameni care se simt bine cu medicamente gen si dupa 6 luni 1 an? eu am cunoscut cu tulburare obsesiva dupa 1an.
Am uitat inseamna, am intrebat medicul, cu concentrarea cica te nasti asa stiam si eu, eu stateam prost de cand ma stiu, mai aveam o intrebare anxiar ajuta si la o stare depresiva scurta sau suparare mai nasoala? adica cei cu depresie nu le mai da nimic sa calmeze? ca la anxietate de ii calmeaza cu ceva pana isi fac efectul antidepresievele?
Pai si decat la anxietate beneficiezi de medicamente care au efect dupa 30 minute? la depresie nu e nimic? oricum nu e bine sa fii focusat pe asta, sunt constient, dar e ok sa iti acorzi o perioada scurta de timp in care sa te gandesti, pe mine ma ajuta si gaming-u sa fiu ok.
Omori întreabă: