| StrongHeart a întrebat:

Ce parere aveti de "healeri" precum Dr. Sebi?
In speta, ce parere aveti de tratamentele naturiste? Sunt recunoscute tratarea unor boli grave prin ierburi medicinale in lumea medicinei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Sunt unele tratamente naturiste bune, dar multi se bazeaza doar pe ele in speranta ca pot vindeca orice, si nu e cazul.

| johnnny123 a răspuns:

Tu cine ai prefera sa piloteze avionul cu care zbori? Un pilot care a facut scoala de pilotaj si detine brevet, sau un om care spune ca "stie sa piloteze pentru ca a urmarit mult timp miscarile pasarilor si are puterea de a simti curentii de aer"?

Exact la fel stau lucrurile si in domeniul medicinei... Eu am incredere in doctori, nu in sarlatani care se autointituleaza "healeri" si prescriu aceleasi "tratamente" pentru orice boala, de la miopie pana la cancer.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Something's rising, and it ain't the Shiel Hero. It's... The Healing Hero Dr. Sebi!

| Zuzu1991 a răspuns:

"Sunt recunoscute tratarea unor boli grave"
NU, tratamentul naturist e mai bun pentru boli amarate cum ar fi raceala unde se prescriu ierburi in loc de chestii ca paracetamolul (care face rau la ficat) si cam atat (PRACTIC, cu paracetamol te vindeci in 5 zile, cu ierburi in 6 zile si fara nimic in 7-8zile, deci tot un fel de gargara)

IN NICI UN CAZ, NU mori de covid si iti da niste ierburi naturiste, dar nu te pun pe aparat de respiratie, pentru ca mori SIGUR... PUNCT

| StrongHeart explică (pentru Zuzu1991):

Merci de raspuns.

| StrongHeart explică (pentru johnnny123):

Crezi ca doctorii nu pot fi si ei sarlatani?

| Zuzu1991 a răspuns (pentru StrongHeart):

OOOOOOOOOOOOOOOO MAMA
EVIDENT ca doctorii pot fi sarlatani, mai ales acum cateva ore cand a intrebat cineva despre doctori scosi pe banda de la o "universitate" privata de "medicina" din Constanta, care scoate "doctori" pe banda (sper ca SIMTI ghilimoacele)
SIIII, mai ales in rrrrrrrrrrrominica, unde pacientii se prajesc LA PROPRIU, pentru ca doctorii SUNT PREA LENESI sa respecte procedurile si protocoalele, asa ca spitalul ia foc (iar, LA PROPRIU)

pe scurt, doctori sralatani, OOOOO MAMA, SUNT CU, CARUL!

am folosit caps la greu, stiu, greu de citit, dar de asemenea, foarte greu de inghitit situatia reala...

| StrongHeart explică (pentru Zuzu1991):

Nu numai doctorii, sunt companii farmaceutice care se gandesc numai la bani, e cam tot sistemul defect din radacini.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru StrongHeart):

Evident, nici nu am timp si chef sa scriu atat, cu, cate cioace pot fi, de la medicamente care eradica, cancerul si care au fost ingropata toata inventia pana la numaistiu ce POTAIE care producea un medicament super-eficient pentru o parte a tratamentului anti-SIDA si care avea cost de productie 5-6$ il vindea cu 35$ si brusc l-a facut 1000$ si a spus ca oricum firmele de asigurare platesc, deci daca nu ai bani nici de asigurare, cu atat mai putin de medicament, atunci mori dracu' angryangryangryangryangry