"L-Alpha glicerilfosforilcolina este un compus natural de colină care se găsește în creier. Este, de asemenea, un precursor al acetilcolinei parasimpatomimetice, care a fost investigat pentru potențialul său de tratare a bolii Alzheimer și a altor demențe."
"Huperzine A is a naturally occurring sesquiterpene alkaloid compound found in the firmoss Huperzia serrata.Huperzine A has been investigated as a treatment for neurological conditions such as Alzheimer's disease. Huperzine A inhibits the breakdown of the neurotransmitter acetylcholine by the enzyme acetylcholinesterase."
"Vinpocetine has been clinically indicated in Europe for treatment of cerebrovascular disorders such as stroke and dementia for over three decades.
Vinpocetine is not approved for any therapeutic use in the United States. The FDA has ruled that vinpocetine, due to its synthetic nature and proposed therapeutic uses, is ineligible to be marketed as dietary supplement under the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act. Despite this, vinpocetine remains widely available in dietary supplements often marketed as nootropics. The sale of vinpocetine as a supplement is banned in Australia, New Zealand, and Canada due to "potential harmful nootropic characteristics"."
Despre AC 11 nu am găsit informații concrete (sunt doar pe site-ul lor și încă unul). Ideea în felul următor: sunt substanțe care imbunatateste sinapsele neuronale. Deși ajuta pe moment, pe termen lung vor fi probleme (sinapse se vor realiza tot mai greu fara mediatorii pe care i-au avut până acum). Ai spus și tu că ai probleme când nu le iei. In principiu sunt substanțe din plante, dar sunt alcaloizi (substanțe foarte puternice, sa nu uitam că exemple de alcaloizi sunt cocaina sau lisergida-LSD etc). Acum este alegerea ta daca le ei, dar mă îndoiesc că trec testul beneficiu-risc.
Nu am folosit, dar o parere: pretul este incredibil de mare pentru ce se lauda a fi un supliment cu vitamine si extracte din plante, nu am gasit o lista simpla a compozitiei. In mod terapeutic, substantele neurostimulatoare se folosesc sub dozaj si supraveghere medicala, pe termen lung se poate ajunge si la tahifilaxie (organismul se obisnuieste si are nevoie de doze mai mari). Pentru probleme de concentrare poti folosi suplimente cu Gingko Biloba, care imbunatateste circulatia cerebrala, ceai negru/verde, cafea.
Las un mesaj la nootropice Romania sa vedem ce ingrediente contine dar din cate am inteles suplimentul asta nu contine decat nootropice ce nu necesita reteta. Vedem ce zic
Ar fi super să îți răspundă. Chiar sunt curioasa. Ce ai luat până acum a fost așa de eficient cum a promis?
Mind Lab Pro folosesc in loc de multivitamine si chiar te tine in miscare mai ales daca ai un program super incarcat. Bine, nu se compara cu Modafinil cu efectul spontan si fortat care mai apoi se transforma fie in dureri de cap fie te rupe de moleseala.
Pana raspund astia am cautat la ei pe site si am gasit stackul Alpha Brain, care dealtfel e inclus in Total Human, si zice ca contine : Alfa-GPC-Colina, Huperzina A, Vinpocetina, AC-11, Bacopa Monneiri, Serrata, Pterostilbene, Mucuna Pruriens, Gaba, Paie de ovăz și Vitamina B6.
uite aici: https://nootropiceromania.com/......exploziva/
Oricum toata smecheria este sa gasesti nootropicul care actioneaza cel mai bine pentru tine si mai apoi sa il combini pentru performanta maxima. Daca la mine functioneaza bine un supliment, la altcineva poate are efecte insesizabile.
Au actualizat, eco : https://nootropiceromania.com/......-pe-piata/
Luna asta imi ajunge ce am, dar luna viitoare comand o cutie de proba. Mi se par interesante ingredientele ca si cantitate cat si ca diversitate, de unele nici nu am auzit. Am facut un scurt calcul si ies foarte ieftin decat daca as cumpara indivitual din fiecare in parte ))