Parerea mea e ca daca pastrezi constant aceasta greutate inseamna ca nu arzi zilnic mai multe calorii decat asimilezi si nu faci miscare decat daca e necesara, dar mi se pare greu de crezut ca nu vei scadea in greutate deloc cu regimul asta alimentar.
Am tinut o dieta similara numarand caloriile din alimente si am pierdut rapid din greutate dar fac sport regulat.
Depinde probabil am arderi lente la 55 kg aveam aceeleasi calorii ca alimentatie si m-am ingrasat brusc intr-un an aproape 15 kg nu stiu de ce. Probabil arderi lente depinde de persoane, Sunt persoane cu 2000 calorii 1.80 80 kg si 1.80 70 kg tot 2000 calorii sau 1.80 90 kg tot 2000, sau batranii aia mananca putin si tot sunt solizi la kg multi depinde de dereglari hormonale arderi lente rapide sau asimilat rapid greu, Oricum nu as avea incredere in 2000 calorii ca de aia e perioada obezitatii in tara Toti din familia mea mananca putin ca si calorii si au kg destul de multe nu grasi, plinuti doar nu stiu de ce asa or fi arderile noastre, Oricum nici nu stii ce sa mai crezi e un site unde zice la copii de 2 3 ani 1400 calorii pe zi 1100-1400, e imposibil nu sunt sanatosi la cap au stomacu mic copiii cum sa le dai 1400 calorii ei nu pot manca nici 100 g de paste care au 350 400 calorii da pai 1400! Am dreptate?
Eu nu fac nici sport decat ridic o gantera flexii ciocan doar! odata maxim de 2 ori pe saptamana! Nu pot zice ca ard calorii
Dar nici sa recomanzi 1400 calorii la un copil de 2 ani ca e imposibil ce zic doctorii aia!