| MadalinVoicu98 a întrebat:

Ce parere aveti despre aceasta alimentatie de 1200 calorii 1300? Poate pentru unii e putin dar pentru mine ma simt perfect, alimentatia este 120g Paste barilla, simple fara sosuri, 100g friptura porc, 100g fulgi ovaz +250 ml lapte si 100g cas vaca! Adevarul ca e recomandat 2000 calorii dar sunt standarde, altii au metabolism lent asimileaza mai greu, ard diferit, eu la 1.74, 70 kg doar 1200, 1300 mananc! + ca una e sa mananci 1200, 1300 calorii mancare si alta e sa mananci 2000 calorii dintre care 1300, 1400 dulciuri si sucuri si restul ce mai ramane mancare!
Oricum ce mananc eu este 1200, 1300 dar satios conteaza si ce mananci!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Parerea mea e ca daca pastrezi constant aceasta greutate inseamna ca nu arzi zilnic mai multe calorii decat asimilezi si nu faci miscare decat daca e necesara, dar mi se pare greu de crezut ca nu vei scadea in greutate deloc cu regimul asta alimentar.
Am tinut o dieta similara numarand caloriile din alimente si am pierdut rapid din greutate dar fac sport regulat.

3 răspunsuri:
| MadalinVoicu98 explică (pentru FreddieM):

Depinde probabil am arderi lente la 55 kg aveam aceeleasi calorii ca alimentatie si m-am ingrasat brusc intr-un an aproape 15 kg nu stiu de ce. Probabil arderi lente depinde de persoane, Sunt persoane cu 2000 calorii 1.80 80 kg si 1.80 70 kg tot 2000 calorii sau 1.80 90 kg tot 2000, sau batranii aia mananca putin si tot sunt solizi la kg multi depinde de dereglari hormonale arderi lente rapide sau asimilat rapid greu, Oricum nu as avea incredere in 2000 calorii ca de aia e perioada obezitatii in tara laughing Toti din familia mea mananca putin ca si calorii si au kg destul de multe nu grasi, plinuti doar nu stiu de ce asa or fi arderile noastre, Oricum nici nu stii ce sa mai crezi e un site unde zice la copii de 2 3 ani 1400 calorii pe zi 1100-1400, e imposibil nu sunt sanatosi la cap au stomacu mic copiii cum sa le dai 1400 calorii ei nu pot manca nici 100 g de paste care au 350 400 calorii da pai 1400! Am dreptate?

Eu nu fac nici sport decat ridic o gantera flexii ciocan doar! odata maxim de 2 ori pe saptamana! Nu pot zice ca ard calorii happy

Dar nici sa recomanzi 1400 calorii la un copil de 2 ani ca e imposibil ce zic doctorii aia!