Pui dublu inapoi daca incepi sa mananci haotic, mult si bogat in calorii. Cat timp ai grija la alimentatie si-n timpul curei si dupa (si aici nu vorbesc de dieta, pur si simplu grija la alimentatie) nu are cum sa se puna dublu.
Ceaiul verde e diuretic, te face sa urinezi mai mult si pierzi apa, te deshidratezi, dar nu slabesti de la al. Daca nu te hidratezi corespunzator o sa ai mari probleme daca consumi mult ceai verde. In rest, daca te hidratezi, apa pe care o pierzi datorita ceaiului o pui inapoi si de slabit nu slabesti deloc. Daca vrei sa slabesti nu ceaiul e important, ci ce mananci si cata miscare fizica faci. Fara astea doua poti sa bei tot ceaiul din lume ca nu o sa slabesti deloc. Ba mai mult, vazand ca nu ai rezultate o nu o sa mai bei nici apa si poti sa faci si o vizita pana la spital pentru deshidratare severa.
Daca ar fi asa de usor sa slabesti am bea toti ceai verde si nu ar exista oameni grasi.
Pui daca esti in surplus caloric. Scazi daca esti in deficit caloric. Eu personal nu cred in ceaiuri si alte pastile minune, cred in cei 2 termeni de mai sus. Dar daca lumea spune ca bea si stimuleaza slabitul faci ce vrei, cine stie poate chiar stimuleaza DAR asta nu inseamna ca insusi ceaiul te slabeste.
anonim_4396 întreabă:
valiblonda întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: