| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Ce parere aveti despre Cystiphane?
Am fost la dermatolog si mi-a recomandat acest sampon, dar nu m-a consultat deloc laughing) Adica m-a intrebat de cand am observat ca imi cade parul si daca in familie mai are cineva aceasta problema...

Eu credeam ca imi analizeaza firul de par laughing)
Mi-a mai scris si niste vitamine pe reteta, cred ca rivalid, sa le iau sau sa merg la alt dermatolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Https://www.amazon.com/......B00QMN0XFQ

4.4 out of 5 stars nota de pe amazon
Really good supplement for people with thinning hair. Takes a while (about a week) for the product to come over from europe (i guess?), but the packaging is fine

foarte bun pentru caderea parului, intr o saptamana apar rezultatele

Schimbarea anotimpului, precum și stresul și oboseala din timpul sesiunii, mi-au cauzat căderea părului, o cădere destul de exagerată, fapt pentru care m-am și prezentat la o consultație dermatologică. Doamna doctor mi-a explicat că e oarecum normal pierderea a 60 de fire de păr pe zi și mi-a recomandat această loțiune împreună cu un șampon anticădere. Lotiunea este pe bază vegetală, conținând Viniferină (prelungește durata de viață a celulelor bulbului capilar), Cistină (aminoacid esențial în regenerarea părului), Vitamina B6 (are influență benefică asupra părului în procesul de creștere) și Pirocton Olamina (reduce inflamația scalpului). Pentru mine recomandarea a fost să o folosesc o dată la două zile, pulverizând la rădăcina firului de păr. O folosesc atât pe părul uscat, cât și pe părul umed (nu ud!), pe care îl usc cu foehn-ul pentru ca loțiunea să intre în pielea scalpului. Am simțit ajutorul acestei loțiuni încă de la primele utilizări și sunt foarte mulțumită de rezultate!
1 Adauga comentariu
CP
Review adaugat de
Cristina Pop
13 May 2017
Recomand! Distribuie

Schimbarea anotimpului, precum și stresul și oboseala din timpul sesiunii, mi-au cauzat căderea părului, o cădere destul de exagerată, fapt pentru care m-am și prezentat la o consultație dermatologică. Doamna doctor mi-a explicat că e oarecum normal pierderea a 60 de fire de păr pe zi și mi-a recomandat această loțiune împreună cu un șampon anticădere. Lotiunea este pe bază vegetală, conținând Viniferină (prelungește durata de viață a celulelor bulbului capilar), Cistină (aminoacid esențial în regenerarea părului), Vitamina B6 (are influență benefică asupra părului în procesul de creștere) și Pirocton Olamina (reduce inflamația scalpului). Pentru mine recomandarea a fost să o folosesc o dată la două zile, pulverizând la rădăcina firului de păr. O folosesc atât pe părul uscat, cât și pe părul umed (nu ud!), pe care îl usc cu foehn-ul pentru ca loțiunea să intre în pielea scalpului. Am simțit ajutorul acestei loțiuni încă de la primele utilizări și sunt foarte mulțumită de rezultate!
1 Adauga comentariu

https://www.emag.ro/......D7NYY7BBM/
http://www.pentrudive.com/......u-par.html

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Analiza firului de par nu are nici o valoare, el arata la fel indiferent daca cade sau nu. Analiza bulbului (radacinii smulse) a firului de par poate ajuta in niste maladii rare, in care pacientul face vezicule pe piele, dar nu ajuta in diagnosticul alopeciei. Se poate incerca o biopsie de piele paroasa, daca ai un pacient care nu are rude cu alopecie si la care toate tratamentele locale (sampoane, creme) au esuat, dar nu are o alopecie clasica.

| Th3AbSinTh3 explică (pentru Brigaela):

Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samponul si pastilele sunt ok, poti sa-ti incepi tratamentul linistit.