| Andreea1095 a întrebat:

Ce parere aveti despre greutatea de 41 kg la o inaltime de 1.65 si 19 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xAlessia a răspuns:

Buna,am decis sa iti raspund fiindca cu aceeasi problema m-am confruntat si eu! Ca norocul am ajuns sa am acum 52..la 20. unele persoane au arderile mai bune..si eu mancam non-stop si nu se depunea nimic. Am inceput sa mananc de mai multe ori pe zi si daca nu imi era foame..tot gaseam sa `rontai` ceva! (si nu am luat nici vitamine sau alte prostii) nu iti fa griji, incearca sa mananci de mai multe ori pe zi!

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Bucura-te ca esti slaba. Cand vei inainta in varsta te vei ingrasa.

| FemeiaPisică a răspuns:

Este o greutate destul de mică pentru această înălţime.

| KillMePlease a răspuns:

Esti cam slaba.

| danutzu96 a răspuns:

E putin! Mai baga ceva in tine sa mai pui macar 10 kg.

| drogh a răspuns:

Eşti foarte slabă, mai pune nişte kilograme pe tine, altfel vei sta cu oasele la vedere.

| Pool77 a răspuns:

Sa stii ca m-a surpins un pic intrebarea. Te-am imaginat asa repede, esti tare slaba. Incearca sa mananci cat mai mult poti tu. Tot vei lua in greutate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune mana si mananca.

| NH4OH a răspuns:

Salut.
Ești cam slăbuță. poate asta este genetic sau poate vrei să te păstrezi tonifiată etc.
Te-aș sfătui să mănânci, fără rețineri la nimic. Așa am făcut și eu, mâncam orice, ce îmi venea la mână ( dulciuri, jeleuri, mâncare ) și așa am reușit să mai iau în greutate. Acum am 1, 59 și 45 kg.
Îți urez baftă și Paște fericit.

| ionutaka47 a răspuns:

Esti perfecta

| Mihas a răspuns:

Esti foarte slaba, eu la 14 ani am 40 de kg. Pune si mananca!