Dupa cum mi s-a zis si mie, iti spun eu acum tie. Cat de multa te ajuta depinde de ce posturi tv urmaresti si care reclame ajungi sa le crezi. Mie dentistul mi-a recomandat Parodontax, mi se pare o pasta de dinti buna, m-a ajutat in problema mea. Pana la urma pasta de dinti nu face minuni, deci e egal pe care dintre cele doua o folosesti atata timp cat iti cureti bine dintii si ai grija de igiena orala. Si daca ai probleme cu parodontoza poti incerca propolisul sau uleiul de salvie. Sper ca te-am ajutat Funda?
Lacalut este f buna si isi merita banii, paradontax nu am folosit dar are si ea rolul ei,
"Reclama e sufletul comertului".
Cu cat mai multa reclama, cu atat mai multe vanzari. Indiferent de calitate.
Mie mi-a recomandat dentistul Parodontax ultraclean. Sincer, nu stiu daca e mai bun, dar eu am fost multumita de el.
Reclama e independenta de calitatea unui produs. Daca produsul e f bun dar nu e cunoscut, atunci ai nevoie de reclama pentru crearea unei baze de clienti.
Revenind la raspunsul tau, cel mai bine e sa iti faci o curatire profesionala, inclusiv subgingival. Ajuta mai mult decat orice pasta de dinti.
Salutare! Paradontax, pentru că e făcut din plante și ajută la gingii. Funda?
Am observat ca raftul de paradontax era aproape gol, inteleg ca este apreciata. Eu am folosit doar lacalut dar nu mi-a placut
Ai vrea sa fie buna dar să nu stie nimeni de ea?
Lacalut e buna, parerea mea.
nikolettta întreabă: